Išči

UWANT B100-S globinski sesalec

ID: 20728128
-10 %
179,00 €
161,10 €
Prihranek  17,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: KupujCeneje.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Uwant B100-S - globinski sesalec omogoča čiščenje trdovratnih madežev. Z načinom delovanja regular in strong zagotavlja dovoljšno moč tako za običajno sesanje, kot tudi za odstranjevanje globokih madežev. Visoka sesalna moč 12000 Pa pa omogoča hitrejše sušenje. Je odličen tudi za čiščenje notranjosti vozil, kot so avtomobilski sedeži, tla in preproge. V rezervoar s čisto vodo pa lahko tudi dodate čistilne raztopine.

 

Primerjava starega modela B100-E in novega B100-S:


Večnamenski čistilec UWANT B100-S prednosti:
Vidno čiščenje
Globinsko čiščenje Hitro sušenje
360° univerzalna kolesa
Patentirano samočiščenje
Rezervoar za vodo velike prostornine
Tri posebna čiščenja

Tehnična specifikacija:
Neto teža: 4,7 kg
Dimenzija: 207*413*390 mm
Nazivna moč: 450W
Sesalna moč: 12Kpa
Prostornina rezervoarja za čisto vodo: 1800 ml
Prostornina rezervoarja za odpadno vodo: 1600 ml
Dolžina napajalnega kabla: 5 m (z navijanjem z enim ključem)
Dolžina cevi: 1,5 m
Čistilne rešitve:
1. Raztopina za čiščenje tkanin (ni v kompletu*)
2. Raztopina za globinsko čiščenje (ni v kompletu*)
3. Raztopina za čiščenje hišnih ljubljenčkov (ni v kompletu*)
4. Čistilna raztopina za zatiranje pršic (izbirno)
Vrste ščetk: snemljiva krtača (standardna), razširjena krtača (ni v kompletu*)
Širina glave ščetke: 90 mm

Invazivna rešitev za madeže:
Zavedamo se, da je odstranjevanje madežev lahko nenehna bitka. Trdovratne lise je težko odstraniti, ročno boj proti madežem pa je še težje. Nositi preproge in odeje v čistilnico ali jih prati zunaj je pot, ki si je ne želi privoščiti nihče. UWANT B100, revolucionarno čistilo za madeže, ki se bori proti madežem na načine, ki jih drugi čistilci madežev ne zmorejo.


Vidno 4 v 1 čiščenje:
Visokotlačno pršenje + pranje + drgnjenje + sesanje, vse iz ene čistilne glave, ki je enostavna za uporabo. Močan vodni pritisk z natančno odmerjenimi čistilnimi sredstvi deluje na površino, ki razgradi molekule umazanije, medtem ko krtača očisti in loči madeže, preden jih izvleče nazaj v UWANT B100-S za učinkovito in globinsko čiščenje.



Odstranjevanje najtrdovratnejših madežev:
Zmogljiv vodni pritisk 12 Kpa omogoča čiščenje v radiju do 6 m. UWANT B100-S vam zagotavlja največjo moč čiščenja za odstranjevanje globokih madežev in umazanije. Močno sesanje omogoča hitrejše sušenje.



Popoln zmenek z veliko scenariji:
»Ne glede na to, ali gre za madeže, prah, tekočino ali celo mikrobe, s kompaktno zasnovo raztopi madeže s sedežnih garnitur, zaves in vzmetnic, tako da vam ni treba preurejati pohištva vsakič, ko čistite. B100 je tudi popoln za reševanje notranjost vozil, kot so avtomobilski sedeži, tla in preproge. Tako močan je proces 4 v 1.


Izvedite napad pod visokim pritiskom:
B100 napade madeže tako, da gre globoko. Uporablja višji pritisk vode kot druga čistila za madeže, pri čemer izstreli vodo do 6 cm v madež, da raztopi umazanijo na najgloblji ravni. Potreben je le pritisk na gumb - brez menjave glave , ničelni filtri — in dobite močan tok vode, ki se sproži v središče madeža, razbije madeže od znotraj in jih loči od vaše tkanine.


Zmogljivo sesanje za čiščenje območja:
»Večina čistilnikov za madeže ima samo 8 KPa sesanja, B100 pa deluje pri impresivnih 12 KPa, zaradi česar se vaši madeži hitreje posušijo in očistijo več umazanije in vode s področja. To je resnično izjemen cikel, ki vaša tla in tkanine pusti brez madežev.


Dolg 5m samozložljivi električni kabel, ki doseže vsak madež:
Zadnja stvar, ki si jo želite po odstranitvi madežev, je preplet kablov. B100 z enim klikom umakne celoten kabel. Skrajša čas čiščenja, hkrati pa vam pomaga preprečiti zapletanje kabla in nevarnosti spotikanja ter ščiti vaš kabel za dolgotrajno uporabo.


Kolesa za enostavno krmiljenje:
UWANT B100 ima univerzalno kolo, ki je popolnoma vrtljivo za 360°, kar omogoča, da se B100 obrne na malo ali se enostavno zavrti, ne da bi ga dvignili in obračali. Nato dve gladki podporni kolesi pomagata, da se nežno kotali po preprogi, trdem lesu ali ploščicah. To je funkcija shranjevanja nazaj, ki je preprosto smiselna.


Magister čistilne mešanice:
Veliki 1800 ml rezervoarji za čisto vodo in 1600 ml rezervoarji za odpadno vodo zmanjšajo potrebo po pogostem dodajanju in menjavi vode med čiščenjem. Popolnoma ločeno shranjevanje čiste vode in odpadne vode, da se izognete sekundarnemu onesnaženju.


Tri posebne čistilne tekočine za ločeno rešitev (ni v kompletu*):
Za razliko od večine čistil za madeže lahko izbirate med tremi vrstami čistilne raztopine, za globinsko čiščenje, tekstil ali zatiranje pršic. Uporabite lahko tudi kateri koli detergent po vaši želji. Pomaga vam prihraniti milo in vaš čas, hkrati pa ohranja ostanke detergenta na krovu za naslednjič, ko ga boste potrebovali.


Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela
Cached: Thu, 02 May 2024 11:48:10 GMT