VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

3-v-1 aparat za kavo na kapsule HiBREW H1A 1450W

ID: 20751763
151,71 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 249.71 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
3-v-1 aparat za kavo na kapsule HiBREW H1A 1450W

 

4-v-1 aparat za kavo na kapsule HiBREW H1A

Zdaj lahko z lahkoto pripravite okusno, aromatično kavo. HiBREW H1A ima 19 barov tlaka, zahvaljujoč svoji tehnologiji pa se hitro segreje in ohranja stabilno temperaturo. Je izjemno tih in enostaven za uporabo. Aparat je združljiv s kapsulami Nespresso in Dolce Gusto ter vrečkami ESE in omogoča tudi točenje mlete kave. Spodbujevalni espresso? Ali aromatični americano? Izbira je vaša!

Kava, kakršna vam je všeč

Začnite dan s skodelico svoje najljubše kave. Vsestranski kavni aparat HiBREW je združljiv s kapsulami Dolce Gusto in Nespresso. Omogoča tudi kuhanje mlete kave. Velikost pijače lahko prilagodite tudi tako, da preprosto pritisnete in držite ustrezen gumb. S HiBREW je enostavno pripraviti prav takšno kavo, ki vam je všeč. Majhen in močan? Ali velik, a malo šibkejši? Ti odločaš!

19 ploščic - popoln okus

Ko si zaželite žametne, aromatične kave, vam ni treba več v kavarno. S HiBREW si ga lahko pripravite kar doma! H1A ima tlak do 19 barov. To vam omogoča, da kar najbolje izkoristite svoj fižol. Odličen okus in prijetna aroma – odkrijte, kako dobra je lahko doma pripravljena kava! Za druženje s prijatelji pripravite poživljajoč espresso ali žametni americano.

Hitro segrevanje za okusne tople napitke

Kavni aparat HiBREW H1A je opremljen s podolgovatim grelnim elementom iz nerjavečega jekla, ki v kombinaciji s tehnologijo Thermoblock in natančnim temperaturnim senzorjem zagotavlja stabilno vzdrževanje toplote. Tako ste lahko prepričani, da bo vaša kava dovolj vroča (nad 88°C). Še več, stroj se zelo hitro segreje. Ni vam treba predolgo čakati na kavo - s HiBREW bo vaš espresso pripravljen v samo približno 40 sekundah!

Uporabniku prijazno

Upravljanje stroja je izjemno preprosto. Samo napolnite rezervoar z vodo in postavite kapsulo ali mleto kavo na ustrezno mesto. Nato morate le še izbrati velikost pijače. In to je to – toliko bližje ste skodelici vročega, aromatičnega espressa! Stroj deluje tudi presenetljivo tiho - njegova raven hrupa je le približno 68 dB. Rezervoar za vodo stroja je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki ne vsebujejo škodljivega BPA.

Znamka HiBREW
Model H1A
Pritisk 19 barov
Nazivna napetost AC 220-240V 50/60Hz
Nazivna moč 1450 W
Utež 3 kg
Dimenzije 260x260x110 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Vrsta kavnega aparata
kapsule
Cached: Sat, 27 Apr 2024 13:47:49 GMT