Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciVečfunkcijska priklopna postaja Orico Type-C 6in1 HUB (rose gold)

Večfunkcijska priklopna postaja Orico Type-C 6in1 HUB (rose gold)

ID: 20638737
30,63 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 50.11 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Večfunkcijska priklopna postaja Orico Type-C 6in1 HUB (rose gold)

 

Večfunkcijska priklopna postaja Orico Type-C HUB (rose gold)

Pridobite več možnosti in si olajšajte delo. Priključna postaja Orico je opremljena z več priključki – 3xUSB 3.0, USB-C in HDMI. Podpira video ločljivost 4K in podpira hitro polnjenje PD 100 W. Omogoča tudi prenos datotek s hitrostjo do 5 Gbps. Napravo odlikujeta tudi široka združljivost in lahka, a trpežna oblika.

Fantastična kakovost slike

Priročno izvajajte predstavitve v službi ali gledajte filme na velikem platnu. Priključna postaja Orico je opremljena s priključkom HDMI, s katerim lahko na primer povežete svoj prenosnik s televizorjem ali projektorjem. Naprava podpira ločljivost 4K, kar pomeni fantastično kakovost slike in žive barve. Zdaj ne boste več zamudili nobene podrobnosti!

Hiter prenos datotek

Ne izgubljajte časa z dolgotrajnim čakanjem, dokler fotografije ali videoposnetki, ki jih potrebujete, niso na cilju. Orico Hub ponuja 3 vrata USB 3.0, ki vam omogočajo prenos datotek s hitrostjo do 5 Gbps. To pomeni, da lahko v trenutku kopirate vse podatke, ki jih potrebujete!

Hitro polnjenje

Ne bojte se, da vam prenosni računalnik v ključnem trenutku dela ne bo hotel služiti. Postaja je opremljena z USB-C priključkom, ki podpira hitro PD polnjenje z do 100 W moči. Preprosto priključite napajalnik (ni priložen), da zagotovite, da ima vaša naprava enakomerno napajanje in se ne bo izpraznila v najmanj primernem trenutku!

Široka združljivost

Priključna postaja Orico brezhibno deluje z operacijskimi sistemi Windows, Linux, Mac OS in Android. Združljiv je tudi z Apple M1 in M2. Tako lahko z njegovo pomočjo na primer povežete miško in tipkovnico z računalnikom ali pogon USB s pametnim telefonom ali telefonom. Možnosti je res veliko! Opomba: vaš telefon in tablica morata podpirati funkcijo OTG.

Izboljšan dizajn

Naprava je izdelana iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, zato je izjemno trpežna in lahko učinkovito odvaja toploto. Naj vas ne skrbi, da bo preveč vroče! Hub je tudi izjemno lahek in priročen – zlahka ga pospravite v nahrbtnik ali torbo za prenosnik. Tako ga imate lahko vedno s seboj – doma, v službi ali knjižnici.

Znamka Orico
Ime Večnamensko vozlišče Type-C
Model PW11-6PR-RG-EP
barva Rose Gold
Vnos USB-C
Razpoložljiva vrata 3x USB-A (5Gbps), 1x HDMI (4K pri 30Hz), 1x USB-C (PD 100W)
Material Aluminijeva zlitina + ABS
Dimenzije 92 x 44,4 x 17 mm
Dolžina kabla 0,2 m
Podprti sistemi Windows, Linux, Mac OS, Android
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
ne
Cached: Thu, 02 May 2024 14:27:04 GMT