Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciVečnamenska priklopna postaja Orico Type-C 5in1 HUB (srebrna)

Večnamenska priklopna postaja Orico Type-C 5in1 HUB (srebrna)

ID: 20638735
13,88 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 43.67 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Večnamenska priklopna postaja Orico Type-C 5in1 HUB (srebrna)

 

Priključna postaja Orico USB-C, HDMI, 2xUSB (srebrna) 5-v-1 HUB.

Olajšajte si vsakodnevno delo. Oricoova priklopna postaja 6 v 1 je opremljena s 5 vhodi - 2x USB 2.0, USB 3.0, HDMI in USB-C PD, ki jih lahko preprosto uporabljate hkrati. Ponuja visokokakovosten 4K@30Hz video in hitro PD polnjenje z do 100 vati moči. Omogoča tudi prenos podatkov pri 5 Gbps. Je izjemno lahek in kompakten, zato ga lahko vzamete s seboj kamor koli.

Povečajte stopnjo potopitve

Zdaj lahko svoje najljubše filme udobno gledate na velikem platnu. Adapter omogoča na primer prikaz slike na TV ali projektorju. Uživate lahko v kristalno čisti sliki z bogatimi podrobnostmi v kakovosti 4K@30Hz. Hub bo popoln ne le doma, ampak tudi v službi ali na univerzi.

Hitro polnjenje in prenos podatkov

Priklopna postaja vam bo omogočila, da v trenutku obnovite napajanje pametnega telefona, tablice ali celo prenosnika. Ponuja hitro PD polnjenje z močjo kar 100W. Vendar to še ni vse! Z uporabo vrat USB 3.0 lahko v hipu prenašate datoteke s hitrostjo do 5 Gbps.

Široka združljivost

Težave z združljivostjo so preteklost! Adapter je združljiv z vrsto naprav, ki so opremljene z vrati USB-C. Z njo boste med drugim povečali zmogljivosti tablice – uspešno jo boste uporabili za priklop miške ali tipkovnice. Odličen bo tudi za prenos datotek z bliskovnega pogona na pametni telefon. Deluje s sistemi Windows, Linux, Mac OS, Android in iOS.

Uporabniku prijazno

Zaradi lahke in priročne zasnove je pesto odličen spremljevalec na poti. Z lahkoto se prilega vaši torbi ali nahrbtniku, zato ga lahko vzamete s seboj kamor koli. Še več, adapter je izdelan iz trpežne aluminijeve zlitine, ki učinkovito odvaja toploto. Poleg tega je opremljen z modrim svetlobnim indikatorjem, ki vas obvešča o statusu naprave.

Proizvajalec Orico
Model PW11-5P-SV-EP
barva Srebrna
Material Aluminijeva zlitina + ABS
Dimenzije 92 x 44,4 x 17 mm
Dolžina kabla 0,2 m
vrata HDMI 4K @ 30Hz
Moč polnjenja PD 100W
Hitrost prenosa USB 3.0 5 Gbps
Hitrost prenosa USB 2.0 480 Mbps
Kompatibilnost Windows / Linux / Mac OS / Android
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
ne
Cached: Thu, 02 May 2024 15:57:39 GMT