VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiPokončni sesalnikiVečnamenski čistilni set 3v1 Deerma QJ100

Večnamenski čistilni set 3v1 Deerma QJ100

ID: 20773719
24,14 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Večnamenski čistilni set 3v1 Deerma QJ100

 

Deerma QJ100 večnamenski čistilni set 3v1

Preizkusite, kako preprosto je lahko čiščenje. Komplet 3 v 1 Deerma QJ100 vključuje metlo s smetišnico, posebno čistilo za okna in krpo, ki zaradi zložljive zasnove odpravlja potrebo po ročnem ožemanju. Sedaj lahko enostavno poskrbite za red okoli hiše! Izdelki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, zaradi premišljenega dizajna pa vam njihovo shranjevanje ne bo povzročalo težav.

Učinkovito pometanje tal

Olajšajte si pometanje tal. Priložena metla je opremljena s 3 plastmi visokokakovostnih ščetin, tako da se lahko odlično spopade z umazanijo, pri tem pa ne poškoduje očiščene površine. S QJ100 ne boste zgrešili niti najmanjše drobtinice! Še več, posebej oblikovana zložljiva posoda za smeti z vgrajenim glavnikom olajša odstranjevanje umazanije z metle.

Praktična krpa

QJ100 izboljša tudi čiščenje tal. Priložena krpa vam omogoča temeljito čiščenje različnih vrst površin – od ploščic do plošč. Z njegovo pomočjo zlahka odstranite tudi najbolj trdovratne madeže. Prav tako vam ga ni treba stiskati z roko ali si umazati rok. Samo povlecite za ročaj in krpa se bo sama zložila in odtekla odvečno vodo.

Poenostavite čiščenje oken

Deerma dokazuje, da lahko čiščenje oken postane tudi preprostejše. V kompletu boste našli praktičen 2-stranski podložek, ki vam bo to nalogo zelo olajšal. Ena stran vam bo omogočila, da steklo temeljito očistite, z drugo pa ga lahko takoj posušite. S QJ100 vam prav tako ni treba skrbeti za črte in madeže. Kmalu bodo vsa okna v vašem domu bleščeče čista!

Udobje uporabe

Čiščenje sploh ne sme biti neprijetno opravilo. Orodje v kompletu odlikuje ergonomska oblika in zagotavlja udobno uporabo. Smetnjak z dolgim ročajem pomeni, da se pri pometanju ni treba sklanjati, zato vam ni treba obremenjevati hrbta. Poleg tega so vsi elementi kompleta izdelani iz trpežnih materialov, kot sta PP in ABS.

Shranjevanje brez težav

Shranjevanje kompleta Deerma QJ100 vam ne bo povzročalo težav. Smetnjak odlikuje zložljiva oblika, njegov ročaj pa ima vgrajen magnet, ki omogoča priročno pritrditev metle. Tako jih lahko shranite skupaj. Shranjevanje priloženih izdelkov olajša tudi praktičen stenski nosilec. Poleg tega imata metla in smetišnica posebne ročaje, ki ju omogočajo, da ju na primer obesite na kavelj.

V škatli

  • Krpa
  • Čistilec oken
  • Metla
  • smetišnica
  • Komplet cevi in ročajev
  • Stenski nosilec
  • Navodila za uporabo
Znamka Deerma
Ime Komplet za čiščenje gospodinjstva
Model QJ100
barva Bela
Material PP, ABS
Dimenzije metle 230x30x896 mm
Dimenzije mopa 350x50x1287 mm
Dimenzije smetišnice 237 x 325 x 831 mm
Dimenzije pomivalnika oken 300x600x911 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela
Cached: Sat, 27 Apr 2024 12:55:59 GMT