VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ventilatorski grelnik Smartmi

ID: 20747859
98,12 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 3 ponudbe od 98.13 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ventilatorski grelnik Smartmi

 

Ventilatorski grelec Smartmi

Inteligentni konvekcijski grelec bo hitro in učinkovito ogrel vsak prostor. Inovativne rešitve in dizajn naprave vam omogočajo, da maksimalno izkoristite njene zmogljivosti, da vedno uživate v pravi temperaturi.

Toplota na vsakem mestu

Širok 90-stopinjski sistem izpusta zraka omogoča hitro in natančno ogrevanje vsakega prostora. Izmet toplega zraka na 1,5 m zagotavlja stabilen pretok, tako da toplota doseže vsak kot.

Hitra akcija

PTC keramični ogrevalni sistem z enormno močjo 2000 W začne dvigovati temperaturo že po 3 sekundah od zagona in že po 10 sekundah doseže stabilen nivo delovanja. V kombinaciji z učinkovitim načinom odvajanja zraka grelnik ogreje prostor na želeno temperaturo v zelo kratkem času.

Tiho delovanje motorja

Kljub principu izpusta zraka naprava deluje zelo tiho. Motor je zasnovan tako, da oddaja le minimalen zvok, zahvaljujoč uporabi posebno oblikovanih lopatic ventilatorja. Kljub tihemu delovanju 36 dB grelec ostaja izjemno učinkovit.

Zelen dizajn

Naprava je izdelana iz okolju prijaznih materialov, ki ustrezajo EU RoHS direktivi, ki ne dovoljuje uporabe zdravju ali okolju škodljivih snovi. Hkrati je uporabljeni material ABS polikarbonat izredno trpežen in odporen na visoke temperature.

Brezžično delovanje

Grelec lahko upravljate tudi iz postelje z daljinskim upravljalnikom. Minimalističen, majhen krmilnik je zasnovan tako, da olajša upravljanje. Ni ga treba usmeriti neposredno proti grelcu, 2,4 GHz daljinski upravljalnik lahko obvlada vsak položaj.

Poenostavljeni načini delovanja

Preprost in intuitiven način izbire med dvema glavnima načinoma: topel in zmeren zrak. Poleg tega ima naprava štiri prednastavljene načine delovanja, ki se razlikujejo po času delovanja in nastavitvi temperature zraka, zasnovani tako, da ustrezajo potrebam vsakega uporabnika.

Varnostni sistemi

Grelec je opremljen s posebnimi zaščitami, ki zagotavljajo maksimalno udobje. Če se naprava pregreje ali prevrne, varnostni sistem samodejno prekine napajanje in grelec se izklopi. Poleg tega lahko s povezavo konvektorja z aplikacijo Xiaomi Home vklopite zaščito pred otroki.

Kompaktna velikost

Majhna, kompaktna velikost naprave omogoča uporabo v kateri koli sobi. S samo 0,05 m2 prostora postane udoben za uporabo in shranjevanje.

Proizvajalec Smartmi
Model Inteligentni konvekcijski grelec
Koda proizvajalca ZNNFJ07ZM
Nazivna moč 2000 W
Nazivna napetost 230V
Nazivna frekvenca 50Hz
barva Bela
Frekvenca Wi-Fi 2,4 GHz
Velikost 230 x 220 x 608 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 10:30:56 GMT