Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiVerižica za mobilni telefon s funkcijo stojala, združljiva z Samsung Galaxy A71 4G v črna barvi - silikonski zaščitni pokrov z nastavljivim trakom

Verižica za mobilni telefon s funkcijo stojala, združljiva z Samsung Galaxy A71 4G v črna barvi - silikonski zaščitni pokrov z nastavljivim trakom

ID: 20859918
16,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • OBLIKOVANJE: Izjemno tanek ovitek za mobilni telefon, ki se popolnoma prilagodi obliki pametnega telefona. V kombinaciji z ohišjem, funkcijo stojala in trakom (dolžine približno 1,5 cm) za obešanje je ta komplet vsestransko uporaben.
  • FUNKCIONIRANJE: Vse funkcije lahko uporabljate brez omejitev, gumbi in gumbi so lahko dostopni, vse povezave pa so prosto dostopne. Zaradi karabina je mogoče ohišje enostavno sneti s traku in ga ponovno pritrditi.
  • KAKOVOST: Pri obdelavi so bili uporabljeni le kakovostni materiali, da sta ovitek za mobilni telefon in trak čim bolj robustna in vzdržljiva.
  • ZAŠČITA: Silikonsko ohišje TPU ščiti robove in vogale pametnega telefona. Visokokakovostni karabinčki dobro držijo telefon na vrvi, ki je odporna na trganje.
  • DRUGO: Kljub dobri zaščiti priporočamo zaščitno folijo za zaslon. Ta zagotavlja dodatno zaščito pred praskami na zaslonu in je na voljo v naši trgovini. Prikazani pametni telefon NI vključen v obseg dobave!

 

Cadorabo torba za ramo iz silikona TPU s funkcijo vrvice in stojala.

Ne glede na to, ali želite spontano oditi ven, se odpraviti na pohod ali celo iti ven brez torbice. S tem vsestranskim etuijem vam ni treba več skrbeti, kam odložiti telefon.

+ brez nadležnega vonja po gumi
+ boljše in tesnejše prileganje ohišja kot pri čistem silikonu
+ zaščitni ovitek zelo dobro leži v roki in ne drsi
+ Vsi priključki so enostavno in prosto dostopni

Značilnosti / lastnosti izdelka:
+ Kompaktna zasnova
+ Praktična funkcija stojala
+ Robusten in trpežen kabel
+ Zaščitno in trpežno silikonsko ohišje TPU
+ Približno 1,5 m dolg trak

Zaščitite svoj telefon s tem kompaktnim in elegantnim ovitkom za telefon
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Material
silikon
Teža [g]
100
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 08:37:11 GMT