VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRACIJSKA KROGLICA Pulsy Playball Deep (Roza)

VIBRACIJSKA KROGLICA Pulsy Playball Deep (Roza)

ID: 20369998
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
55,52 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 64.97 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kombinacija zabave in koristnega treninga v kombinaciji s prestižnim dizajnom - To je vaginalna kroglice Pulsy Playball. Ta vrhunski izdelek vas bo navdušil s svojimi stilsko dovršenimi linijami v živahnem roznem odtenku in kovinskimi detajli. Kroglica Pulsy je idealna za

 

Kombinacija zabave in koristnega treninga v kombinaciji s prestižnim dizajnom - To so vaginalne kroglice Pulsy Playball.

 

Ta vrhunski izdelek vas bo navdušil s svojimi stilsko dovršenimi linijami v živahnem roznem odtenku in kovinskimi detajli. Kroglica Pulsy je idealna za treniranje mišic medeničnega dna, in obenem tudi prijetno stimulacijo. Ponuja 10 različnih funkcij vibracij, z priloženim daljinskim upravljalnikom pa jo lahko spremenite v prostoročno izkušnjo, ter jo nosite tudi izven spalnice. Vaginalne kroglice Pulsy Playball so diskretno zapakirane v čudoviti ženski toaletni torbici, ki jo lahko uporabljate tako za shranjevanje igračke kot tudi drugih kozmetičnih izdelkov. 

Lepota in ergonomsko oblikovan dizajn sta le eni od lastnosti, ki jih združuje Rianne S kolekcija. Izpod rok ženske, je za ženske nastal ta praktični pripomoček s katerim ne boste le uživale, vendar tudi izboljšale svoje spolno življenje. Vaginalne kroglice Pulsy so namreč namenjene tudi izvajanju keglovih vaj. Prepustite se žametnemu otipu telesu prijaznega silikona in uživajte v estetsko čudovitih in prijetno stimulativnih kroglicah. 

 

♥ Ergonomsko oblikovane vaginalne kroglice

♥ 10 hitrosti vibracij

♥ Brezžični daljinski upravljalnik 

♥ Idealne za trening mišic medeničnega dna

♥ 100% vodoodporne

♥ USB napajanje

♥ Telesu prijazen, mehek silikon

♥ Diskretno zapakirane v čudoviti kozmetični torbici

♥ Eleganten, brezšiven dizajn z zlatimi detajli 

Cached: Mon, 20 May 2024 04:55:02 GMT