VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Perfect

VIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Perfect

ID: 20367211
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 11.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: OH MY! FANTASY
Na voljo še 1 ponudba od 33.78 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vibracijski analni čep AFC Perfect ima popolno obliko za vaše analne užitke. Ta posebni analni pripomoček ima namreč zaobljeno obliko, ki je idealna tako za stimulacijo prostate, kakor celo tudi G točke. Izdelan je iz hipoalergenega, ter telesu prijaznega silikona, ki je

 

Vibracijski analni čep AFC Perfect ima popolno obliko za vaše analne užitke.

 

Ta posebni analni pripomoček ima namreč zaobljeno obliko, ki je idealna tako za stimulacijo prostate, kakor celo tudi G točke. Izdelan je iz hipoalergenega, ter telesu prijaznega silikona, ki je idealen za analno uporabo. Ta analni čep je tako prijeten, da ga lahko nosite kar celi dan. Uporabljate ga lahko kakor klasični čepek, ali pa vklopite močne in diskretne vibracije, ki bodo le še stopnjevale užitke. Če ste ženska ali moški, to je analni čep, ki ima popolno obliko za vsakega analnega ljubitelja. V kompletu pa boste prejeli tudi brezplačni set za pripravo na analne odnose.

V kompletu boste polega vibracijskega analnega čepa prejeli tudi osvežilni čistilec za igračke, Anal Eaze kremo z učinkom lokalnega anestetika, ki poskrbi, da so tudi začetki prijetni, analnega lubrikanta ter 2 gumijastih nastavkov za prst s se lahko pred uporabo igračke pripravite na vstavitev.

Cached: Sat, 01 Jun 2024 00:38:03 GMT