VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Bathmate Eight

VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Bathmate Eight

ID: 20380156
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
42,36 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
S to osmico boste postali prava 10ka v postelji! Obroček Bathmate Eight je oblikovan z izboljšano stimulacijo v mislih. Ne le, da bo povečal trdnost erekcije, izboljšal bo tudi vašo moč, zmogljivost in užitke. Obroček Eight je zasnovan tako, da povečuje občutke z povečanjem

 

S to osmico boste postali prava 10ka v postelji!

 

Obroček Bathmate Eight je oblikovan z izboljšano stimulacijo v mislih. Ne le, da bo povečal trdnost erekcije, izboljšal bo tudi vašo moč, zmogljivost in užitke. Obroček Eight je zasnovan tako, da povečuje občutke z povečanjem pretoka krvi v penisu, s čemer doseže večje ter daljše erekcije, ki si jih želi vsak moški. Povečana občutljivost bo okrepila vaš orgazem, v čemer boste uživali tako vi kakor tudi vaša draga. Obroček Eight z enostavnim pritiskom na gumb proizvaja močne tresljaje, ki bodo dodatno stopnjevali vaše vzburjenje. Vibracije bo moč občutiti po celotni dolžini penisa, kar pomeni, da bodo še posebej razveselile tudi vašo drago. Spremenite svoj penis v mogočni vibrator o katerem sanjajo vse ženske. Napajanje poteka preko priloženega USB priključka.

Podjetje Bathmate ne navdušuje samo s svojimi revolucionarnimi črpalkami. Sedaj se bo prikradel tudi med vajine posteljne aktivnosti. Za izboljšanje erekcije ne potrebujete veliko, le ta vrhunski erekcijski obroček. Obroček Bathmate Eight je dvojni obroček v obliki osmice s katerim boste lahko še bolj uživali v postelji. Obroček je izdelan iz vrhunskega, trpežnega materiala, ki se prilagodi prav vsaki velikosti penisa.

Cached: Sat, 01 Jun 2024 05:23:15 GMT