Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Silicon (Prozoren)

VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Silicon (Prozoren)

ID: 20398841
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
14,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: OH MY! FANTASY
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Privoščita si nekaj, kar bo podaljšalo vajine skupne trenutke med rjuhami. Poskusita vibracijski erekcijski obroček Silicon! Erekcijski obroček je odlična ideja za vse, ki si želijo močnejše in trše erekcije, ki kar trajajo in trajajo. Obenem pa boste dodobra zadovoljili

 

Privoščita si nekaj, kar bo podaljšalo vajine skupne trenutke med rjuhami.

 

Poskusita vibracijski erekcijski obroček Silicon! Erekcijski obroček je odlična ideja za vse, ki si želijo močnejše in trše erekcije, ki kar trajajo in trajajo. Obenem pa boste dodobra zadovoljili tudi vašo boljšo polovico, katera bo deležna vibracij po celotnem klitorisu, izpod vašega erekcijskega obročka. Privoščita si zabavno ter koristno popestritev, in uživajta v dolgih odnosih brez prekinitve.

Erekcijski obroček je zagotovo pripomoček, ki bi ga moral imeti vsak moški. Vibracijski obroček, pa je še boljša izbira za oba! Da bo vaša draga zadovoljena, ter vi ponosni na svoj nastop pred njo, vam bo pomagal pripomoček, ki bo uravnaval vašo erekcijo, ter preprečil prezgodnji izliv. Rezultat bodo dolgi odnosi polni užitkov ter na koncu popolnega zadovoljstva. Obroček se prilega vsem velikostim penisa.

Cached: Thu, 02 May 2024 13:44:50 GMT