VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue

VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue

ID: 20366933
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
119,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 13.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Diskretno.com
Na voljo še 1 ponudba od 119.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vibracijski jajček Jive – Pameten, tih in orgazmičen! Jive je vibracijski jajček z možnostjo upravljanja na daljavo preko brezplačne We-Connect aplikacije za pametne telefone. Ergonomska oblika vam omogoča popolno prileganje in udobno nošenje tudi, ko niste v spalnici.

 

Vibracijski jajček Jive – Pameten, tih in orgazmičen!

 

Jive je vibracijski jajček z možnostjo upravljanja na daljavo preko brezplačne We-Connect aplikacije za pametne telefone. Ergonomska oblika vam omogoča popolno prileganje in udobno nošenje tudi, ko niste v spalnici. Vibracijski jajček ima primarno 10 intenzivnosti vibracij, pri povezovanju z aplikacijo pa jih pridobite še več. Čas je za razburljive trenutke v družbi pametnega pripomočka Jive Blue.

 

 

Kako deluje

Jajček Jive Blue je zasnovan tako, da se vstavi v nožnico in se lahko diskretno nosi pod oblačili. Njegovo nošenje je udobno tako ležečem kot tudi stoječem položaju, prav tako pa tudi med sprehajanjem. Tresljaje nadzirate vi, ali pa jih za kanček dodatne razburljivosti prepustite kar svojemu partnerju.

Močne in globoke vibracije

Jajček Jive ima izjemno močne vibracije. Integriranih 10 funkcij vibracij pa lahko dopolnite z uporabo aplikacije preko katere jih je neomejeno.

Udoben dizajn

Popolno zaobljen za vaše užitke, ima Jive ergonomsko zasnovan dizajn, ki omogoča udobje za vsako žensko. Jajček je izdelan iz telesu prijaznega silikona, ki ima svilnato gladek otip.

Vodoodporen

Jajček je 100% vodotesen in vas lahko spremlja na vsakem koraku.. Tudi med tuširanjem. Prav tako pa je enostavno tudi čiščenje.

USB napajanje

Jajček Jive ne potrebuje baterijskih vložkov, vendar ima napajanje preko USB priključka. Ko bo počasi izgubljal moč pa vas bo predhodno opozoril s svetlobnimi znaki.

We-Connect

Igranje z aplikacijo We-Connect je najbolj zabaven del tega pripomočka. Z aplikacijo namreč ne boste samo pridobili veliko novih funkcij vibracij, ampak boste lahko raziskovali zanimive funkcije, ter se povezovali na daljavo.

Tudi, če nista skupaj, sta še vedno lahko povezana v eno..  

 

Cached: Sat, 01 Jun 2024 01:04:19 GMT