VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRATOR G TOČKE Fun Factory G5 Patchy Paul Candy Rose

VIBRATOR G TOČKE Fun Factory G5 Patchy Paul Candy Rose

ID: 20366670
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
69,27 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 128.78 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Močan in fleksibilen vibrator Patchy Paul za najboljše užitke. S svojim prijaznim, igrivim videzom vas Patchy Paul vibrator vabi, da uživate v ropotajočih vibracijah in ekstra fleksibilni gredi! Vibrator ima močne vibracije z globokimi tresljaji ter je ukrivljen za nežen

 

Močan in fleksibilen vibrator Patchy Paul za najboljše užitke.

  

S svojim prijaznim, igrivim videzom vas Patchy Paul vibrator vabi, da uživate v ropotajočih vibracijah in ekstra fleksibilni gredi! Vibrator ima močne vibracije z globokimi tresljaji ter je ukrivljen za nežen pritisk na G-točko. Poleg zanimivega dizajna z grebeni, ki dodatno stimulirajo vaše intimne predele, pa je posebnost tega vibratorja tudi izjemno fleksibilna gred, ki se premika z vašim telesom, zahvaljujoč FlexiFun tehnologiji. Vibrator ima ročaj z zanko, ki omogoča zelo enostavno rokovanje. 

Zakaj je ta vibrator nekaj posebnega?

Mogoče je na prvi pogled videti čudaško, toda Patchy Paul skriva globok motor z nizkimi toni, ki je dovolj močan, da zadovolji tudi najbolj zahtevnega ljubimca. Še bolje, FlexiFUN Technology™ omogoča, da se silikonska gred upogne z vašim gibanjem, kar vam omogoča eksperimentiranje z različnimi položaji in celo zadeti več erogenih con hkrati! Med ukrivljenim »nosom«, ki je odličen za osredotočene tresljaje, in teksturiranim držalom, ki se valovi proti vam ob vstopu in izstopu, je Patchy Paul vedno pripravljen za igro.

Ali je enostaven za uporabo?

Da! Ročaj z zanko je odličen za različne položaje, za ljudi s težavami z gibljivostjo, zaradi katerih je prijem standardnega ročaja moteč oziroma nemogoč, ali za zanesljiv oprijem, ko so vaše roke prekrite z lubrikantom. Enostavna funkcija vklopa/izklopa in intuitivni dvignjeni gumbi za upravljanje pomenijo, da je ta močan vibrator pripravljen za uporabo, takrat, ko ste vi. Za varno shranjevanje vaše igrače pa ima ta vibrator tudi praktično potovalno ključavnico.

Lastnosti:

  • Intenzivna stimulacija G točke
  • Grebeni za dodatno stimulacijo
  • 6 hitrosti in 6 vzorcev vibracij
  • Svilnato gladek silikon
  • Krožno držalo za enostavno rokovanje
  • FlexiFun fleksibilna gred, ki se giba s telesom
  • 100% vodoodporen
  • Potovalna funkcija zaklepanja
  • Zasnovan in izdelan v Nemčiji

1. Mokre želje. Potopite se v resnično močne vibracije pod vodo. Ta vibrator je popolnoma vodoodporen in se lahko potopi v toplo in hladno vodo.

2. Domače dvosmerno delovanje. Raziščite nove načine igranja s tem srčkanim dizajnom in njegovimi vznemirljivimi oblinami. V igro lahko vključite svojega partnerja.

3. Delite svojo igračko. Vse, kar ni mehansko, je 100% čisti silikon. To pomeni, da se premika z vašim gibanjem, za veliko zabavnih položajev v dvoje.

Cached: Fri, 03 May 2024 19:58:45 GMT