Išči

Vibrator Mia Pisa, roza

ID: 21109175
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
47,45 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vibrator Mia Pisa, roza

 

Zaljubila se boš v g. Pisa in njegove nežnosti, ki te bodo popeljale do nepozabnih trenutkov ekstaze.

Njegova svilnata mat površina in gibljivo steblo iz hipoalergenskega silikona se elegantno prilagajata tvojim krivinam. 10 čutnih programov vibracij doseže vse tvoje najljubše točke z impresivno močjo in stimulira tako vagino kot klitoris: Pisa je namreč opremljen z dvema močnima neodvisnima motorjema.

Ko ga vstaviš, se njegova diskretna zgornja krogla rotira proti G-točki, medtem ko zagotavlja močne, a zelo tihe vibracije. Za povsem nov občutek nežno vstavi rotirajočo kroglo in čuti vibracije vzdolž območja vaginalnih ustnic do klitorisa, da uživaš v najbolj izvrstnem in zadovoljujočem vrhuncu.

Pisa je iz medicinskega silikona, ki je hipoalergen in ima zelo prijazen občutek na dotik. Je zelo higieničen in spodbuja drsenje, še posebej s pomočjo lubrikantov na vodni osnovi, ki izkušnjo spremenijo v edinstven užitek. Igračko po uporabi lahko enostavno očistiš z vodo in blagim milom ali pa uporabiš čistilo za igračke.

Če si želiš intenzivnih orgazmov, zaupaj Pisi, ta vibrator je pravi poznavalec ljubezenskih tem, da ne rečemo pravi žrebec. Tvoj najbolj čuten del se bo tresel od čistega užitka, obljubljeno!

Cached: Wed, 08 May 2024 05:08:32 GMT