Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVibratorjiVIBRATOR RABBIT Festival Pertes

VIBRATOR RABBIT Festival Pertes

ID: 21143700
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
Novo
21,64 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 32.72 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
VIBRATOR RABBIT Festival Pertes

 

Prepustite se razkošnemu in čutnemu doživetju, ki ga lahko zagotovi le Festival Pertes.

   

Tukaj je očarljiv in privlačen rabbit vibrator Festival Pertes, najnovejši dodatek k izvrstni liniji rabbit vibratorjev, zasnovanih izključno za prefinjene in užitkov željne ženske. Pripravite se, da vas bodo očarale njegove neustavljive lastnosti, ki vas bodo popeljale na nepozabno potovanje užitka in ekstaze.

Z osupljivim izborom 10 vibracijskih funkcij je Festival Pertes pravi mojster zapeljevanja. Ta veličastna igračka ponuja vrsto občutkov, od nežnih žgečkanj do potresa užitka, ki vam bo pustil sapo. Raziščite vsako funkcijo in dovolite, da vas popeljejo v svet popolne blaženosti in zadovoljstva.

Opremljen je z močnim motorjem, ki deluje s tihim sistemom šepetanja. Prosto se prepustite svojim najglobljim željam, ne da bi vas skrbelo za radovedna ušesa ali radovedne oči. Naj vas v popolni zasebnosti preplavijo valovi užitka in ustvarijo intimno vzdušje, v katerem lahko uživate samo vi.

Ponaša se z ergonomsko obliko, ki se popolnoma prilega vaši dlani. Njegovo elegantna in ukrivljena gred bo brez težav dosegla vašo G točko, medtem, ko bo stimulator klitorisa, ki je prefinjeno nameščen, da poveča vaš užitek, dodal dodatno plast razvajanja, podvojil vaše občutke in okrepil vaše orgazme do novih višin.

Izdelan iz visokokakovostnega silikona, Festival Pertes ni le izjemno mehak na dotik, ampak je tudi popolnoma vodoodporen. Potopite se v svet vodnih užitkov, medtem ko uživate pod prho ali v kadi. Pustite, da se topla voda razlije po vašem telesu, medtem ko raziskujete globine svojih želja, vedoč, da je ta senzacionalna igrača tako pustolovska kot vi.

S svojimi izvrstnimi lastnostmi, tihim motorjem, ergonomskim dizajnom, stimulatorjem za klitoris, vodoodpornimi zmogljivostmi in možnostjo polnjenja prek USB-ja je popoln spremljevalec sodobne ženske, ki zahteva le najboljše. Sprostite svoje želje, raziščite svojo čutnost in objemite užitek, ki vas čaka s Festivalom Pertes.

  • 10 hitrosti vibriranja
  • Ergonomska oblika
  • Način šepetanja
  • Visokokakovosten silikon
  • Vodoodporen
  • USB za polnjenje
Cached: Wed, 08 May 2024 23:29:38 GMT