VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRATOR ZA PARE Mia Rin

VIBRATOR ZA PARE Mia Rin

ID: 20366732
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
37,03 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 49.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Rin je popoln vibrator za pare, ki zagotavlja obojestransko stimulacijo in zabavo. Poleg tega, da poveča tesnost za močnejše občutke pri moških, pa stimulira tudi notranjost nožnice in klitoris. S praktičnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom boste enostavno nadzorovali

 

Rin je popoln vibrator za pare, ki zagotavlja obojestransko stimulacijo in zabavo.

    

Poleg tega, da poveča tesnost za močnejše občutke pri moških, pa stimulira tudi notranjost nožnice in klitoris. S praktičnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom boste enostavno nadzorovali vibracije - kdorkoli od vaju. Vibrator za pare Rin je izdelan iz mehkega in upogljivega antialergijskega silikona, ki omogoča popolno prilagajanje. Je v celoti vodoodporen.

Če želite izboljšati spolno izkušnjo v paru, je vibrator za pare Rin prava izbira. Dva močna motorja vodita do ekstaze penisa, klitorisa in nožnice, ki vaše odnose okrepijo z edinstvenimi občutki. Prilagodljiva U-oblika prožnega silikona, ustvarja neposreden pritisk na vaše erogene cone. Vibrator ponuja kar 10 različnih funkcij vibracij.

Kvaliteta materiala je za brezskrbne odnose na prvem mestu, zato je vibrator Rin izdelan iz anti alergijskega silikona, ki je 100% telesu prijazen in higienski. Ker pa je vibrator vodoodporen, pa z njim lahko raziskujete tudi izven spalnice, prav tako pa je enostaven za čiščenje.

   

  • Prilagodljiv vibrator zasnovan za pare
  • 10 funkcij vibracij
  • Vodoodporen
  • Dva vibracijska motorja 
  • Protialergijski silikon
  • Stimulativna izkušnja za njega in njo
  • Higienski, enostaven za čiščenje

     

Cached: Sat, 27 Apr 2024 07:27:54 GMT