Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeŠkatle, zaboji & vreče za shranjevanjevidaXL Cvetlično korito za zelišča 80x60x80 cm trden les jelke

vidaXL Cvetlično korito za zelišča 80x60x80 cm trden les jelke

ID: 20606784
-4 %
54,40 €
51,87 €
Prihranek  2,53 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 69.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Priskrbite si to leseno cvetlično korito za zelišča ter ustvarite praktičen in atraktiven zeliščni nasad. Idealno je za majhen vrt, verando, teraso ali balkon..

 

To leseno cvetlično korito za zelišča je praktično in atraktivno za sajenje vaših zelišč. Popolno je za majhen vrt, verando, teraso ali balkon.

 

Ta miza za zelišča je narejena iz trdne jelke, zaradi česar je stabilna in zagotavlja vzdržljivost za uporabo na prostem. Dvignjena je na idealno višino, ki omogoča enostavno nabiranje zelišč brez sklanjanja ali slabe drže. Višina je odlična tudi za enostaven in hiter dostop pri rezanju in sajenju zelišč. Priložena oblikovana podloga in razdelilnik sta uporabna za ohranjanje zelišč v ločenih predelkih ter ohranjanje zdrave in dobro prezračene zemlje, kar omogoča optimalno rast. Vrtno cvetlično korito ponuja prostor za rast 8 različnih zelišč. Pod prostorom za sajenje ima tudi polico, ki je kot nalašč za shranjevanje vrtne opreme in pripomočkov, kot so zalivalka, nalepke, škarje in različna orodja.

  • Material: Trden les jelke z dvojnim barvanjem na vodni osnovi, vezan les
  • Dimenzije: 80 x 60 x 80 cm (D x Š x V)
  • Potrebno sestavljanje: Da
Cached: Thu, 02 May 2024 03:04:55 GMT