VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeFitnes opremaPripomočki za fitnesvidaXL Napihljiva gimnastična podloga s tlačilko 60x100x15 cm modra

vidaXL Napihljiva gimnastična podloga s tlačilko 60x100x15 cm modra

ID: 20966999
69,94 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 2 ponudbi od 79.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To napihljivo gimnastično podlogo z neprimerljivo močjo in vzdržljivostjo lahko vzamete s seboj in uporabljate v notranjih prostorih ali na prostem, na primer v parkih, šolah, športnih klubih itd..

 

Ali Iščete veliko in profesionalno podlogo za telovadbo ali igro? Ta napihljiva gimnastična podloga je pametna izbira. Napihljivo vadbeno podlogo z neprimerljivo močjo in vzdržljivostjo lahko preprosto vzamete s seboj in postavite kjerkoli. Lahko se uporablja v parkih, šolah, športnih klubih itd.

 

Ta vadbena podloga je izdelana iz PVC-ja visoke gostote ter blaži udarce, je nedrseča in vodoodporna, zato je popolna za zaščito vsakega ljubitelja športa. Ta telovadna podloga je vsestranska za uporabo, saj se lahko uporablja v notranjih prostorih za gimnastiko, kickboxing, jogo, wrestling itd. Podloga je primerna tudi za aktivnosti na prostem, na primer za lebdenje na vodi v bazenu ali na morju, igranje iger na travi itd.

 

Paket vsebuje priloženo tlačilko za preprosto postavitev in praznjenje. Za lažje shranjevanje in transport so vsi izdelki pakirani v PVC vreči.

  • Barva: Siva in modra
  • Material: PVC visoke gostote, PVC blago
  • Dimenzije: 60 x 100 x 15 cm (D x Š x D)
  • Priložena tlačilka
Tehnične podrobnosti
Barva
modra
Cached: Sat, 27 Apr 2024 15:03:04 GMT