VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborRačunalniške mizevidaXL Pisalna miza s predali 100x55x75 cm trden palisander

vidaXL Pisalna miza s predali 100x55x75 cm trden palisander

ID: 20640769
117,40 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 131.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta pisalna miza bo s svojim industrijskim dizajnom postala edinstven dodatek k vaši notranjosti. Lahko jo uporabite kot računalniško mizo za vaše vsakdanje delo ali kot konzolno mizico..

 

Ta lesena pisalna miza bo s svojim industrijskim dizajnom postala edinstven dodatek k vaši notranjosti. Lahko jo uporabite kot računalniško mizo za vaše vsakdanje delo ali kot konzolno mizico.

Površina mize je izdelana iz trdnega palisandra, tropskega trdega lesa, ki je znan po bogatih vzorcih, imenuje pa se tudi rožni les. Močne jeklene noge prispevajo k trdnosti in industrijskemu šarmu mize. Vsak korak v procesu izdelave je izpeljan z največjo previdnostjo, pa naj gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Miza ima 2 predala z veliko prostora za organizirano shranjevanje pomembnih stvari, da bodo vedno pri roki. Ta izdelek je preprost za sestavo.

Pomembna opomba: Barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša pisalna miza edinstvena. Dostava je naključna, kar zagotavlja ekskluzivnost in individualnost vašega izdelka.

  • Barva: Naravna in srebrna
  • Material: Trden palisander, jeklo
  • Dimenzije: 100 x 55 x 75 cm (D x Š x V)
  • Z 2 predaloma
  • Brušeno, barvano in lakirano
  • Potrebno sestavljanje: Da
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
rjava
Širina [cm]
100
Globina [cm]
55
Cached: Fri, 03 May 2024 02:38:16 GMT