VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPisarna & poslovni prostoriPisarniško pohištvoPisarniški stoliVinsetto Ergonomski vrtljivi pisarniški stol, oblazinjen pisarniški stol z nastavljivo višino, siv 49x54x79-91cm

Vinsetto Ergonomski vrtljivi pisarniški stol, oblazinjen pisarniški stol z nastavljivo višino, siv 49x54x79-91cm

ID: 20727993
99,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 17.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Aosom
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta pisarniški stol Vinsetto je idealen, če za pisalno mizo preživite več ur. Ima elegantno obliko in je oblazinjen v sivo tkanino z ''žametnim učinkom'': kot nalašč za poživitev vaše sobe ali dnevne sobe. Sedež je vrtljiv, nastavljiv po višini in oblazinjen s peno. Zasnovan je tako, da vam nudi maksimalno podporo in vam pomaga ohranjati pravilno držo med urami za računalnikom.

 

SEDLO ERGONOMSKO: Zahvaljujoč debeli gumijski oblazinitvi in mehkemu prevleku iz tkanine je ta pisarniški stol popoln za delo ali učenje za mizo. NASTAVLJIVA VIŠINA: Višino pisarniškega stola lahko prilagodite sami. Glede na vašo višino in velikost mize lahko s pomočjo ročice dvignete ali spustite sedež. GIBLJIVOST: Vrtljiv sedež in kolesa, ki se gibljejo v vse smeri, so idealni za premikanje brez potrebe po vstajanju. MODEREN STIL: Hrbtni naslon je okrašen z vertikalnimi šivi. Živahna barva prevleke je popolna za osvetlitev vašega delovnega prostora ali študijskega kotička. DIMENZIJE: Skupne dimenzije: 49Š x 54G x 79-91V cm. Velikost sedeža: 45Š x 44G x 46-58V cm. Velikost hrbtnega naslona: 34Š x 48V cm. Ta pisarniški stol Vinsetto je popoln, če preživite veliko ur za mizo. Ima eleganten dizajn in je prevlečen s "učinkovito velluto" tkanino v sivi barvi, ki bo osvežila vašo sobo ali dnevno sobo. Sedež je vrtljiv, višina je prilagodljiva in oblazinjen je z gumijsko peno. Zasnovan je za zagotavljanje maksimalne podpore in vam pomaga ohranjati pravilno držo med urami za računalnikom. - Ergonomski stol z debelo gumijsko oblazinitvijo za dodatno udobje; - Elegantna prevleka iz tkanine z učinkom žameta; - Sedež z nastavljivo višino (sistem plinskega dviga); - Osnova s 5 kolesi, ki se gibljejo v vse smeri, in vrtljivim sedežem; - Hrbtni naslon okrašen z vertikalnimi šivi; - Zahteva montažo; - Barva: Siva; - Material: Gumijska pena, Jeklo, Najlon, Tkanina "učinek žameta" (poliester); - Skupne dimenzije: 49Š x 54G x 79-91V cm; - Velikost sedeža: 45Š x 44G x 46-58V cm; - Velikost hrbtnega naslona: 34Š x 48V cm; - Največja obremenitev: 120 kg; - 1 x Pisarniški stol; - 1 x Navodila.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
siva
Vrsta stola
pisarniški stol
Cached: Sat, 01 Jun 2024 03:04:03 GMT