VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiBlenderji & mešalnikiVisokohitrostni skodelicni mešalnik JIMMY B32 1000 W

Visokohitrostni skodelicni mešalnik JIMMY B32 1000 W

ID: 20723173
103,67 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Visokohitrostni skodelicni mešalnik JIMMY B32 1000 W

 

Skodelični mešalnik JIMMY B53

Zdaj lahko enostavno pripravite okusne, zdrave smutije, sadne pene in kašice za svojega otroka. Skodelični mešalnik JIMMY B53 izstopa s svojo močjo 1.000 W in hitrostjo do 25.000 vrt/min. Opremljen je s štirikratnim rezilom in ponuja 5 načinov delovanja na izbiro. S prostornino do 1,5l lahko naenkrat pripravite okusne smutije za vso družino. Aparat je tudi izjemno tih in enostaven za čiščenje. V kompletu je tudi praktična, prenosna skodelica.

5 načinov delovanja na izbiro

Mešalnik lahko preprosto prilagodite svojim potrebam zahvaljujoč petim razpoložljivim načinom. JIMMY B53 vam omogoča izbiro med možnostmi, kot so sadje in zelenjava, mlečni napitek, smutiji, otroška hrana in oreščki. Želite svojemu dojenčku pripraviti hranljiv pire? Morate zmleti orehe za torto? Ali pa si želite okusnega jagodnega smutija? Mešalnik JIMMY B53 bo opravil delo v skoraj vsaki situaciji!

6 stopenj hitrosti

Prilagodite blender situaciji in si zagotovite smutije ali pireje še boljšega okusa. V ročnem načinu vam aparat omogoča izbiro med 6 stopnjami hitrosti, ki so popolne za različne situacije. Stopnje 1-2 bodo primerne za mešanje mehkega sadja, kot so banane ali jagode. Stopnje 3-4 so primerne za mešanje trših sestavin, kot je korenje. Stopnje 5-6 bodo med drugim dobro delovale z ledom in oreščki.

Štirikratno rezilo - velika moč

Nič več neprivlačnih, nepomešanih kosov hrane v vaših koktajlih. Mešalnik znamke JIMMY ima do 1.000 W moči in hitrosti do 25.000 vrt/min. Odlikuje ga tudi izboljšana, skrbno premišljena zasnova in štirikratno rezilo, ki omogoča popolno in enakomerno mešanje vseh sestavin. Aparat se z lahkoto spopade tudi s kosi ledu! Izvleče tudi več hranilnih snovi. Vse to omogoča gladke, okusne, zdrave smutije, pireje in še več.

Uporabniku prijazno

Uporaba blenderja je izjemno enostavna. Aparat je opremljen z digitalnim zaslonom, ki vam med drugim prikazuje podatke o času delovanja. B53 je presenetljivo lahek, saj tehta le 0,8 kg. Izstopa tudi po visoki vzdržljivosti in odpornosti na poškodbe. Še več, za izdelavo je bila uporabljena plastika odlične kakovosti brez BPA. Tako lahko pasirano hrano brez skrbi postrežete svojemu otroku! Komplet vsebuje tudi praktičen potiskalnik.

Še več udobja

Ohranjanje mešalnika v odličnem stanju sploh ni problem. Njegovo skodelico lahko brez skrbi pomivate v pomivalnem stroju. Na voljo je tudi poseben način Pulse, ki ne omogoča le sekljanja sestavin, temveč tudi samodejno čiščenje aparata. Poleg tega, zahvaljujoč izboljšani zasnovi, B53 deluje izjemno tiho. Njegova raven hrupa ne presega 80 dBA. Naj vas ne skrbi, da bo nadležen hrup koga motil!

Idealno za velike družine

S prostornino 1,5 l je B53 idealen za veliko družino in omogoča pripravo več kozarcev smutijev hkrati. Z B53 lahko preprosto pripravite dovolj smutijev za vsakogar! Okusen, zdrav mousse za večerjo? Ali pa morda slasten sadni smuti po zajtrku? Z JIMMY-jem lahko preprosto zagotovite svojim najdražjim dragocena hranila!

Priložen prenosni lonček

V kompletu je tudi praktična 600 ml prenosna skodelica. Tako lahko končni smoothie udobno odnesete v službo, na univerzo ali v telovadnico. Zdaj lahko brez težav popijete zdrav, hranljiv smoothie, kadar koli želite! Tako kot skodelica mešalnika je tudi skodelica izdelana iz visokokakovostne plastike PCTG brez BPA – zato je popolnoma varna za vaše zdravje.

V škatli

  • Mešalnik
  • Prenosna skodelica (600 ml)
  • Potiskalec

Specifikacija

Znamka JIMMY
Ime Mešalnik
Model B53
Nazivna moč 1000 W
Nazivna napetost 220-240V
maks. hitrost 25.000 vrt./min
maks. raven zvoka < 80dBA
Material (skodelica/skodelica) PCTG (brez BPA)
Kapaciteta skodelice 1,5l
Teža podstavka z motorjem 2,8 kg
Teža skodelice 0,8 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta mešalnika
blender
Cached: Mon, 20 May 2024 09:29:25 GMT