VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne prheVodna nitka FairyWill F30 (bela)

Vodna nitka FairyWill F30 (bela)

ID: 20741221
43,64 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 66.42 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vodna nitka FairyWill F30 (bela)

 

Irrigator FairyWill F30 (bel).

Zdaj lahko še bolj temeljito poskrbite za svojo ustno higieno. Irrigator FairyWill F30 ponuja do 5 načinov na izbiro in vam omogoča temeljito čiščenje zob. Odstrani do 99,99 % nečistoč. Na voljo je z do 6 zamenljivimi šobami, tako da lahko irigator uporablja cela vaša družina. F30 je tudi vodoodporen IPX7, tako da ga lahko uporabljate celo pod prho.

Temeljito čiščenje

Irigator uspešno odstranjuje ostanke hrane in zobni kamen, dodatno zmasira dlesni in izboljša cirkulacijo. Ne samo, da lahko temeljito očisti zobe, ampak tudi izboljša njihovo stanje. Uporabljena tehnika pulziranja, da vodni curek pri tlaku 35-75 PSI doseže tudi tista področja, ki jih običajna zobna ščetka ne očisti.

5 načinov delovanja

Irigator ponuja do 5 načinov delovanja za boljše izpolnjevanje potreb uporabnikov. Utripanje vode s hitrostjo 1200-krat na minuto bo učinkovito očistilo usta. Mehki način bo idealen za tiste z občutljivimi dlesnimi. Normal je popoln za vsakodnevno uporabo. Da se znebite zobnega kamna, uporabite Potent. Točka bo odlična v boju proti različnim boleznim dlesni. Izberite pravega zase!

Prostoren rezervoar za vodo

Irigator je opremljen z velikim rezervoarjem za vodo s prostornino 300 ml. To je dovolj, da si lahko temeljito umijete zobe, ne da bi ga morali ponovno napolniti. Po potrebi ga enostavno očistite in tako preprečite razmnoževanje bakterij.

Priloženih je 6 zamenljivih šob

V kompletu boste našli kar 6 šob za vaš irigator. Tako si ga lahko za čiščenje zob uporablja vsa vaša družina. V kompletu so 3 standardne konice, parodontalna konica, konica za jezik in ortodontska konica. Vse konice so relativno dolge, kar vam omogoča, da dosežete tudi težje dostopne predele ust. Opomba: da preprečite razmnoževanje bakterij in vzdržujete higieno, priporočamo, da nastavek zamenjate vsake 3 mesece.

Dolg delovni čas

Brezžična zasnova irigatorja vam bo dala neverjetno svobodo, dolgotrajna baterija pa do 70 dni delovanja z enim polnjenjem! Če želite obnoviti energijo naprave, jo preprosto priključite na polnjenje s kablom USB-C. Po približno 4 urah bo spet popolnoma operativen!

Vodoodporen

Naprava je vodotesna po IPX7, kar vam omogoča, da jo imate s seboj tudi pod tušem. Okovje lahko operete pod tekočo vodo, da bo dlje časa v dobrem stanju.

Lahek in prenosljiv

Naprava je popolna za potovanja - je izredno lahka in prenosna. Brez težav ga pospravite v nahrbtnik ali celo torbo! Naprava se popolnoma prilega roki in je neverjetno udobna za uporabo.

Vključeno:

  • Irigator
  • navodila
  • Kabel
  • 6 zamenljivih šob
Znamka Fairywill
Model F30
barva Bela
Načini delovanja 5
Vodoodporen IPX7
Nazivna moč 6-7 W
Vhodna napetost 5V
Delovna napetost 3,7 V
Temperatura 0-50 ℃
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 17:20:10 GMT