VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeVodna nitka Seago SG-8001 (bela)

Vodna nitka Seago SG-8001 (bela)

ID: 20753209
38,32 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 24.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 38.33 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vodna nitka Seago SG-8001 (bela)

 

Seago SG-8001 vodna nitka za zobe

Zdaj lahko še bolje poskrbite za svojo ustno higieno. Vodna nitka Seago SG-8001 deluje s frekvenco do 1800 gibov na minuto in učinkovito očisti tudi tiste predele, ki jih običajna zobna ščetka ne doseže. Njegova učinkovitost je do 99%! Izbirate lahko med 3 načini čiščenja in z enim polnjenjem vam bo zdržal do 30 dni. V kompletu je tudi 5 zamenljivih irigatorskih šob.

Zelo učinkovito

S tem irigatorjem lahko temeljito očistite tudi tiste težko dostopne predele ust, ki jih običajna zobna ščetka ne doseže, kot so prostori med zobmi. S frekvenco do 1800 gibov na minuto SG-8001 odstrani umazanijo in ostanke hrane z učinkovitostjo do 99%. S Seagom boste dobro poskrbeli za svojo ustno higieno in vsakogar razveselili s čudovitim nasmehom!

Priložene nadomestne šobe

V kompletu je 5 zamenljivih šob, tako da lahko vodno nitko prilagodite svojim potrebam. 2 standardni šobi sta popolni za vsakodnevno uporabo - omogočata učinkovito odstranjevanje ostankov hrane. Parodontalna šoba je popolna za ljudi, ki se borijo z boleznimi dlesni. Ortodontski nastavek je primeren za nosilce zobnih aparatov in protez. Uporabite lahko tudi posebno konico za čiščenje jezika.

3 načini čiščenja

Nitkalnik za vodo SG-8001 ponuja tudi 3 načine čiščenja, med katerimi lahko izbirate. Popoln je za vsakodnevno uporabo in za čiščenje zob in protez. Daily je popoln za vsakodnevno uporabo - znebi se umazanije in ostankov hrane. High ponuja še bolj temeljito čiščenje – kos je tudi najbolj trdovratni umazaniji. Pulse zagotavlja nežno masažo dlesni. Še več, naprava si zapomni zadnji uporabljeni način.

Dolg delovni čas

Naj vas ne skrbi, da boste morali tako pogosto polniti vodno nitko. SG-8001 je opremljen z zmogljivo litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja osupljivo dolg čas delovanja. Povsem napolnjena naprava vam lahko služi do 30 dni, če jo uporabljate vsak dan približno 2 minuti (v dnevnem načinu). Njegovo priročno polnjenje omogoča priloženi kabel.

Še več udobja

Naprava je zelo enostavna za uporabo in zagotavlja udobje. Je razmeroma lahek in se dobro prilega roki. Opremljen je s prostornim rezervoarjem za vodo, ki ga je enostavno napolniti. Rezervoar za vodo je tudi izjemno neprepusten, tako da ste brez skrbi glede puščanja. Še več, vodna zobna nitka se samodejno izklopi po 2 minutah delovanja. Tako ste lahko prepričani, da ga boste uporabljali ravno pravo dolgo.

V škatli

  • Nitkalnik za vodo
  • Nastavki x5 (2x standardni nastavek, 1x parodontalni nastavek, 1x ortodontski nastavek, 1x čistilec jezika)
  • Polnilni kabel
Znamka Seago
Model SG-8001
barva Bela
Pogostost Do 1800 udarcev na minuto
Tip baterije Litij-ionski
Poraba energije 2W
Vhodna napetost 5V
Čas polnjenja Približno 6h
Čas delovanja Približno 30 dni (pri uporabi enkrat na dan za 2 minuti v dnevnem načinu)
Samodejni izklop Po 2 minutah
Material ABS, PC, PMMA
Dimenzije Približno 63x83x298 mm
Utež Približno 300g
Načini delovanja Visoko, dnevno, utrip
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 31 May 2024 13:15:01 GMT