VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiWi-Fi pametni vtič Sonoff S26R2TPF-DE

Wi-Fi pametni vtič Sonoff S26R2TPF-DE

ID: 20628315
10,83 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 4 ponudbe od 13.50 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Wi-Fi pametni vtič Sonoff S26R2TPF-DE

 

WiFi pametni vtič Sonoff S26R2TPF-DE

Pretvorite običajno vtičnico v svojem domu v pametno vtičnico z WiFi Smart vtičem Sonoff S26R2TPF-DE. Zdaj lahko priročno upravljate povezane naprave z aplikacijami ali glasovnimi ukazi, ustvarjate delovne urnike in pametne scene zanje. Izdelek je združljiv z Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings in Alice. Omogoča tudi združevanje naprav skupaj. Vtičnica zdrži veliko obremenitev do 16 A, kar vam omogoča priklop zahtevnejših aparatov, kot je grelnik ali počasni kuhalnik.

Nadzorujte svojo opremo na daljavo

Ni vam več treba skrbeti, če pozabite izklopiti napravo, preden greste od doma. Vtičnica S26R2TPF-DE omogoča daljinsko upravljanje priključenih aparatov z aplikacijo eWeLink. Sedaj lahko zaženete klimatsko napravo ali ugasnete luči kjer koli – na primer v službi, v restavraciji ali na dopustu. Prav tako lahko nadzorujete in prilagajate stanje svojih naprav. S to funkcijo enostavno poskrbite za varnost v svojem domu in prihranite elektriko.

Delite nadzor

Vaša družina in prijatelji lahko prav tako uživajo v priročnem upravljanju svojih priključenih naprav. Izbrane naprave lahko delite z njimi v aplikaciji. Če v vaši hiši živi več ljudi, vam bo ta funkcija zagotovo prišla prav! Sedaj bodo tudi vaši sostanovalci lahko na daljavo vklapljali in izklapljali naprave, preverjali njihovo stanje in zanje ustvarjali urnike!

Glasovno upravljanje - olajšajte si življenje

Imate roke zaposlene s kuhanjem? Ali udobno ležite v postelji in vam ni do tega, da bi vstali, da bi ugasnili luč? Ni se vam več treba premakniti s sedeža ali celo poseči po pametnem telefonu! Pametna vtičnica Sonoff S26R2TPF-DE deluje z glasovnimi pomočniki, kot so Amazon Alexa, Google Assistant in Alice. Zdaj je dovolj le nekaj dobro izbranih besed, da prižgete električno ponev, skuhate kavo, prižgete luč ali ugasnete ogrevanje.

Skupinske naprave

S Sonoffom postane upravljanje vašega pametnega doma lažje in priročnejše kot kdaj koli prej. Vtičnica S26R2TPF-DE podpira združevanje naprav. Ni vam več treba nadzorovati vsake naprave posebej - samo ustvarite skupino za nadzor več njih hkrati in sinhronizirajte njihovo delovanje! Z enim klikom lahko ugasnete luči v celi hiši ali prižgete kuhinjsko svetilko in aparat za kavo. Možnosti je res ogromno!

Prilagodite pametni dom svojemu življenjskemu slogu

Ni vam več treba izgubljati časa in energije z opravljanjem nekaterih dnevnih dejavnosti. Socket vam omogoča ustvarjanje pametnih prizorov in urnikov. Aparat za kavo naj skuha kavo ob 7.00 zjutraj, grelnik vode pa se vklopi ob 18.00. Ali pa na primer združite S26R2TPF-DE s senzorjem gibanja (ni priložen) in ga nastavite tako, da samodejno prižge luč, ko nekdo vstopi v sobo. Preizkusite možnosti in ustvarite pameten dom, v katerem je prijetno živeti!

Poglejte, kaj se dogaja v vašem stanovanju

Ali želite imeti možnost preveriti, kaj se dogaja v vašem domu, medtem ko ste na primer v službi ali na dopustu? Pametna vtičnica Sonoff S26R2TPF-DE vam bo to omogočila! Nanj preprosto priključite kamero, zahvaljujoč kateri lahko kadarkoli preverite stanje v svojem stanovanju. Preverite, kaj počne vaš ljubljeni ljubljenček, ugotovite, ali je kdo nezaželen vstopil v hišo in se prepričajte, da se ne dogaja nič motečega.

Znamka Sonoff
Model S26R2TPF-DE
Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Podprti sistemi Android, iOS
Delovna temperatura -10°C-40°C
Vnos 250V ~50-60Hz
Največja obremenitev 4000W / 16A
Material PC V0
Cached: Sun, 28 Apr 2024 05:03:11 GMT