VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiWI-FI PAMETNO STIKALO ZA LUČ TC3-EU-2 BroadLink (2-kanalno - s pametnim zvezdiščem S3)

WI-FI PAMETNO STIKALO ZA LUČ TC3-EU-2 BroadLink (2-kanalno - s pametnim zvezdiščem S3)

ID: 20628268
17,94 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 53.35 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WI-FI PAMETNO STIKALO ZA LUČ TC3-EU-2 BroadLink (2-kanalno - s pametnim zvezdiščem S3)

 

Komplet Broadlink S3-TC3 z zvezdiščem S3 in 2-kanalnim stikalom TC3

Uživajte v priročnem nadzoru nad vašim pametnim domom. Komplet Broadlink S3-TC3 vključuje 2-kanalno stikalo TC3 in zvezdišče S3, na katerega lahko priključite do 8 dodatnih stikal. Poleg tega ne potrebuje N vrstice. Ustvarite delovne urnike in upravljajte svoje naprave z glasovnimi ukazi zahvaljujoč združljivosti z Google Assistantom in Amazon Alexa. Pametne prizore lahko programirate tudi z uporabo IFTTT. Življenje v vašem pametnem domu je pravkar postalo bolj zabavno!

Pridobite udoben nadzor nad svojim pametnim domom

Izkusite, kako udobno je lahko upravljanje vašega sistema pametnega doma. Priloženo vozlišče S3 omogoča nadzor seznanjenih naprav s pametnim telefonom prek protokola FastCon pri frekvenci 2,4 GHz. Upravlja lahko do 8 stikal hkrati in podpira dvosmerno komunikacijo s TC3. Zdaj morate le poseči po telefonu in zagnati aplikacijo, da nadzirate določeno opremo od koder koli in zanjo ustvarite podrobne urnike dela!

Priloženo funkcionalno stikalo

Priloženo stikalo vam ponuja veliko zanimivih možnosti. Konfigurirate ga lahko tako, da vam omogoča priročno zagon določenih naprav ali aktiviranje inteligentnih scen. Zahvaljujoč združljivosti IFTTT je združljiv z več kot 700 znamkami opreme. Prav tako vam ni treba skrbeti za težave s konfiguracijo stikala. Izdelek je zelo enostaven za namestitev in ne zahteva nevtralne žice, kar pomeni, da bo odlično deloval v večini domov.

Upravljajte svoje naprave s pametnim telefonom

Komplet TC3-EU vam bo olajšal življenje na več načinov. Ko nastavite vozlišče, razsvetljavo in druge naprave, lahko udobno upravljate svoj pametni dom z aplikacijo Broadlink. Z aplikacijo Broadlink lahko svoje naprave vklopite in izklopite skoraj kadar koli in kjer koli – ne glede na to, ali ste doma ali zdoma, v službi ali na počitnicah v tujini.

Ustvarite urnike opravil in preizkusite funkcijo časovnika

To še ni konec možnosti, ki vam jih ponuja aplikacija. Uporabite ga lahko na primer za ustvarjanje urnikov za luči in druge naprave. Ali običajno vstanete okoli 7. ure? Nastavite svojo svetilko in aparat za kavo, da se samodejno zaženeta ob tej uri. Ali pa uporabite funkcijo časovnika, zaradi katere se seznanjene naprave samodejno izklopijo po določenem času. Vaš otrok ne mara teme? Zdaj lahko poskrbite, da nočna lučka preneha delovati takoj, ko on ali ona zaspi!

Izkoristite priložnosti, ki jih ponuja sodelovanje z IFTTT

Želijo več? Za vas imamo nekaj posebnega! Priloženi prehod in stikalo sta združljiva z IFTTT, kar vam omogoča ustvarjanje kompleksnih, inteligentnih prizorov z uporabo Broadlinka in naprav drugih znamk. Na primer, zdaj lahko nastavite, da se luči samodejno prižgejo, ko vstopite v hišo, in ugasnejo, ko zapustite določeno sobo. Preizkusite in poglejte, koliko lahko pridobite!

Upravljajte osvetlitev z glasom

Kuhate, obe roki sta zasedeni in morda bi vam koristila dodatna razsvetljava? Ali morda želite ugasniti luč in iti v posteljo, pa se vam ne da vstati iz postelje? To ni več problem! Priložene naprave Broadlink so združljive s pomočniki Google in Alexa. Sedaj se bo z le nekaj besedami osvetlitev vašega doma prilagodila vašim pričakovanjem!

V škatli

  • Pametno stikalo za luči TC3 (2-kanalno)
  • Smart hub S3
Znamka Broadlink
Model S3-TC3
Vhodna napetost DC 5V
Vhodna poraba 750mA (mikro USB)
Delovna temperatura 0°C-50°C
Delovna vlažnost ≤85 %
Brezžično napajanje ≤0,69 W
Brezžična povezava Wi-Fi 2,4 GHz b/g/n
Komunikacijski protokol FastCon
Dimenzije 46 x 46 x 43 mm
Podprti sistemi iOS 7.0, Android 4.0 ali novejši
Cached: Mon, 20 May 2024 10:06:50 GMT