VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiWi-Fi pametno stikalo za merjenje moči Sonoff POWR320D

Wi-Fi pametno stikalo za merjenje moči Sonoff POWR320D

ID: 20628332
23,22 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 49.42 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Wi-Fi pametno stikalo za merjenje moči Sonoff POWR320D

 

Pametno stikalo za merilnik moči Sonoff POWR320D

Priročno upravljajte svoje gospodinjske aparate, ne da bi vstali s kavča! Pametni rele Sonoff POWR320D vam omogoča daljinsko upravljanje vaših naprav z uporabo aplikacij ali glasovnih pomočnikov. Omogoča sledenje zbranim podatkom ter nastavitev posebnih vrednosti za dnevno, tedensko ali mesečno porabo energije. Opremljen je tudi z zaščito pred preobremenitvijo, njegov največji obremenitveni tok pa je 20A za uporovne obremenitve.

Prihranite energijo in denar

Nastavite lastne parametre porabe energije, da zmanjšate svoje račune za elektriko. Vrednosti dnevne, tedenske in tudi mesečne porabe energije lahko preprosto prilagodite na primer doma - ko je ciljna poraba dosežena, boste prejeli obvestilo na vaš pametni telefon. Stikalo ponuja tudi inching način, ki vsakič samodejno izklopi aparate po določenem času. Varčevanje denarja še nikoli ni bilo lažje!

Vrsta aplikacij

Stikalo znamke Sonoff se bo izkazalo za uporabno skoraj povsod. Z njegovo pomočjo boste med drugim preverili mesečno porabo električne energije v trgovskem centru ali kmetiji. Uporabite ga lahko tudi za nadzor dnevne porabe energije v vaši garaži ali bazenu.

Prilagojeno vašemu dnevu

Naprave, povezane s stikalom, prilagodite svojemu dnevnemu urniku. Izdelek je opremljen s časovnikom, tako da lahko na primer nastavite, kdaj želite, da se lučka prižge in kdaj želite, da ugasne. Še več, stikalo lahko deluje tudi brez dostopa do WiFi - uporabite samo funkcijo podpore LAN.

Še boljši dostop do informacij

Priročno nadzirajte podatke, ki jih zbira stikalo. Povežite POWR320D z aplikacijo eWeLink in ga spremljajte iz svojega telefona! Na svoj prenosni računalnik lahko namestite tudi namenski dodatek, da vidite, katere naprave so vključene, ali preverite porabo energije v vašem stanovanju. Poleg tega rele shranjuje zbrane podatke do 6 mesecev – če želite, jih lahko uspešno izvozite in shranite na svoj telefon. Naprava ima vgrajen tudi LCD zaslon, ki vas med drugim obvešča o skupni porabi energije, trenutni moči in trenutni porabi sprejemnika.

Glasovno upravljanje

Pametno stikalo deluje z glasovnimi asistenti Google Assistant in Amazon Alexa. Z le nekaj besedami lahko priročno upravljate povezane naprave! Da bi ugasnili luči, vam sploh ni treba vstati iz postelje. Še več, izdelek je združljiv tudi z IFTTT in programsko opremo Alexa Energy Dashboard, ki omogoča spremljanje vaše porabe električne energije.

Vrhunska varnost

Uporabite pametno stikalo Sonoff brez skrbi za varnost. Naprava je opremljena z napredno zaščito pred preobremenitvijo, ki bo samodejno izklopila priključeno opremo, ko bodo dosežene nastavljene vrednosti toka. Poleg tega je ohišje naprave izdelano iz visokokakovostnega PC materiala, ki zagotavlja učinkovito zaščito pred požarom.

Vključeno

  • pametno stikalo
  • ročaj
  • navodila
Model POWR320D
Dimenzije 98 x 54 x 31 mm
barva Bela
Vhod/izhod 100-240 V, 50/60 Hz, 20 A maks
Material ohišja PC V0
WiFi povezava IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Največji tok obremenitve: 20A za uporovne obremenitve
Cached: Sun, 28 Apr 2024 08:24:59 GMT