Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoShranjevanje & organizacijaWMF Otroški jedilni set PAW PATROL 6-delni

WMF Otroški jedilni set PAW PATROL 6-delni

ID: 20597042
93,67 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WMF Otroški jedilni set PAW PATROL 6-delni

 

6-delni set otroškega jedilnega pribora PAW Patrol WMF ima otrokom prijazen dizajn, ki izboljšuje samostojne prehranjevalne sposobnosti, hkrati pa zagotavlja zabavne obroke vsak dan.
Primerno za starost 3 leta in vec, zaradi velikosti in oblike je to popoln prvi jedilni set za popolno varnost in razvoj finih motoricnih sposobnosti.
WMF-jeve 130-letne izkušnje so združene z zabavno željno pozitivnostjo mladicev PAW Patrol, za sanjsko kombinacijo, ki ponuja izjemen jedilni pribor iz WMF-jevega ekskluzivnega patentiranega Cromargan®: nerjavece jeklo 18/10.

PAW Patrol ob obroku
WMF in Super RTL sta se združila, da bi ustvarila komplet jedilnega pribora, ki je popoln za otroke, z ljubko oblikovanimi motivi PAW Patrol, edinstveno otrokom prijazno ergonomijo in cudovitimi podobami za mlade jedce.

Starost 3 leta in vec
Ergonomija, oblika in funkcija tega kompleta otroškega jedilnega pribora so popolnoma primerni za otroke od 3. leta starosti in so narejeni posebej za spodbujanje samostojnega prehranjevanja, hkrati pa popestrijo ucni proces.

Varen dizajn
Šestdelni set je bil zasnovan posebej z mislijo na varnost otrok: nežno nazobcan nož, robovi žlice z zaobljenimi robovi in ??vilice s kratkimi, dolgocasnimi zobci.

Visokokakovosten jedilni pribor Cromargan®
Izdelan iz robustnega, elegantnega Cromargan®: nerjavecega jekla 18/10—enostavnega za cišcenje, brez okusa in odpornega na kisline—za jedilni pribor, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju, z izjemno vzdržljivostjo, popolno ohranitvijo okusa in vrhunsko estetiko.

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Material, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, zagotavlja enostavno cišcenje in popolno higieno dan za dnem.

Darilna embalaža
Visokokakovostna zložena škatla z drsnim pokrovom in plasticnim pladnjem z ilustracijo PAW Patrol ponuja komplet jedilnega pribora, pripravljen za darilo, za dragoceno darilo, ki se ga bodo otroci spominjali v prihodnjih letih.

Graviranje po meri
Otroški jedilni pribor WMF lahko po meri vgravira kateri koli profesionalni graver – za poseben pridih, ki nepozabno darilo spremeni v nepozaben spominek.


Garancija: 2 leti
Cached: Thu, 02 May 2024 21:16:01 GMT