VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

WMF Otroški jedilni set SAFARI 6-delni

ID: 20597041
83,76 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WMF Otroški jedilni set SAFARI 6-delni

 

Ko gre za samostojno prehranjevanje, naj vodi divji safari!
Otroški komplet jedilnega pribora WMF Safari ima otrokom prijazen dizajn, ki izboljšuje samostojne sposobnosti prehranjevanja, hkrati pa zagotavlja zabavne obroke vsak dan.
Primerno za starost 3 leta in vec, zaradi velikosti in oblike je to popoln prvi komplet jedilnega pribora za popolno varnost in razvoj fine motorike.
Ta otroški jedilni komplet – vkljucno z otroškimi vilicami, otroškim nožem, otroško žlico, majhno otroško žlico, porcelanastim krožnikom in skledo – je odlicno darilo z okrasno zloženo škatlo z drsnim pokrovom in izbirno gravuro po meri.
Dizajn na jedilnem priboru in porcelanu je na voljo s številnimi razlicnimi privlacnimi motivi. Vsi izdelki so bili skrbno izdelani in primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.
Navdušenje nad temi divjimi bitji v safari barvah se zacne pri otrocih in se razširi tako na starše kot na obdarovalce WMF.
Rezultat je nepozabno darilo z osebno povezanostjo, ki otrokom nudi cisto veselje, da se ucijo jesti sami.

Otrokom prijazen dizajn
WMF je ustvaril komplet jedilnega pribora, ki je popoln za otroke, z ljubece oblikovanimi motivi safarija, edinstveno otrokom prijazno ergonomijo in cudovitimi podobami za mlade jedce.

Starost 3 leta in vec
Ergonomija, oblika in funkcija tega kompleta otroškega jedilnega pribora so popolnoma primerni za otroke od 3. leta starosti in so narejeni posebej za spodbujanje samostojnega prehranjevanja, hkrati pa popestrijo ucni proces.

Varen dizajn
Šestdelni set je bil zasnovan posebej z mislijo na varnost otrok: nežno nazobcan nož, robovi žlice z zaobljenimi robovi in ??vilice s kratkimi, dolgocasnimi zobci.

Visokokakovosten jedilni pribor Cromargan®
Izdelan iz robustnega, elegantnega Cromargan®: nerjavecega jekla 18/10—enostavnega za cišcenje, brez okusa in odpornega na kisline—za jedilni pribor, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju, z izjemno vzdržljivostjo, popolno ohranitvijo okusa in vrhunsko estetiko.

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Material, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, zagotavlja enostavno cišcenje in popolno higieno dan za dnem.

Graviranje po meri
Otroški jedilni pribor WMF lahko po meri vgravira kateri koli profesionalni graver – za poseben pridih, ki nepozabno darilo spremeni v nepozaben spominek.


Garancija: 2 leti
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:37:33 GMT