Išči

WMF Ovalni pekač s tremometrom+ pokrov

ID: 20721053
212,22 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 2 ponudbi od 249.00 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

WMF Ovalni pekač s termometrom + pokrov

 

Kakovost in izdelava sta združena za visoko zmogljivo kuhanje v večnamenski zasnovi. Na štedilniku ali v pečici ovalni pekač WMF obljublja okusne rezultate – od praženja in dušenja do dušenja in dušenja – z globoko ovalno obliko, ki je idealna za vrsto velikodušnih jedi, vključno s celim pečenim piščancem in okusno pečeno govedino.
Popolnoma dopolnjuje eleganten pokrov iz nerjavečega jekla z univerzalno površino TransTherm®, ki ga lahko v trenutku obrnete in uporabite kot plitko ponev na štedilniku ali v pečici.
WMF je res pomislil na vse, vključno s termometrom za meso, varnim v pečici, za brezhibno pečeno govedino, teletino, jagnjetino in drugo. Združljiv z vsemi kuhalnimi ploščami, vključno z indukcijo, ima ta elegantna pekač univerzalno podlago TransTherm® za optimalno porazdelitev toplote, ki prihrani energijo.

Velika, globoka oblika
Na štedilniku ali v pečici je ta globok ovalni pekač s preoblikljivim pokrovom popoln za velike jedi, pečene do popolnosti, kot je pečen piščanec ali slastna goveja pečenka. Idealno tudi za izdatno dušenje, dušenje in dušenje.

Večnamenski pokrov
Eleganten pokrov iz vrhunskega nerjavečega jekla z univerzalno površino TransTherm® lahko obrnete in uporabite ločeno kot plitko ponev – tako na štedilniku kot v pečici.

Zasnova, varna v pečici
Vsestranska kuhinjska posoda, ki je kos vsakemu kuharskemu izzivu, s stranskimi ročaji iz nerjavečega jekla, ki vam omogočajo brezhibne rezultate od štedilnika do pečice.

Termometer za meso
Termometer za meso, ki je odporen na vročino do 250 °C in primeren za uporabo v pečici, zagotavlja natančne odčitke temperature med 10 °C in 110 °C – kot nalašč za peko govedine, teletine, jagnjetine, svinjine in perutnine.

Boljše prelivanje
Širok nalivni rob zagotavlja lažje nalivanje brez kapljanja – za preprosto serviranje in brezhibno kuhinjo.

TransTherm® univerzalna podlaga
Univerzalni podstavek TransTherm® varčuje z energijo med kuhanjem zahvaljujoč optimalni porazdelitvi in ??zadrževanju toplote. Združljivo z vsemi kuhalnimi ploščami, vključno z indukcijo.

Cromargan®
Izdelan iz robustnega, elegantnega Cromargan®: nerjavečega jekla 18/10, za izjemno vzdržljivost in higieno, ki je varen za pomivanje v pomivalnem stroju.
Tehnične podrobnosti
Ostali namizni pribor
Kovinske posode za hrano
Cached: Thu, 02 May 2024 15:21:36 GMT