Išči

WMF Štiristranski strgalnik

ID: 20721056
67,13 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WMF Štiristranski strgalnik

 

Večfunkcijski strgalnik WMF zagotavlja pripravo hrane 4 v 1 kot noben drug, za vse vaše najljubše sestavine, naribane, raztrgane in narezane do popolnosti s popolno lahkoto.
Ta vsestranska kombinacija strgalnika za sir in rezalnika za zelenjavo ima štiri zamenljive vložke za ribanje in drobljenje sirov na različnih stopnjah debeline, skupaj s popolnimi rezultati pri sadju, zelenjavi, čokoladi in še veliko več.
Izjemno ostre površine za ribanje in rezanje – izdelane iz WMF-jevega lastnega Cromargan®: nerjavečega jekla 18/10 – zagotavljajo izjemne rezultate in impresivno vzdržljivost.
Ročaj za enostaven oprijem ponuja varen in varen oprijem za udobno rezanje in ribanje, pri čemer so vsi deli primerni za pomivanje v pomivalnem stroju za izjemno vsakodnevno udobje.
Zmogljivost je usklajena z inovativnim dizajnom:

Priprava hrane 4 v 1
Brezhibna priprava še nikoli ni bila enostavnejša z rezalnikom in strgalnikom 4 v 1, ki je zasnovan tako, da zadovolji vse vaše vsakodnevne potrebe, za popolno ribanje, drobljenje, fino sekljanje in rezanje najrazličnejših sestavin.

Izjemno ostre trpežne rešetke
Strokovno izdelane iz WMF-jevega lastnega Cromargan®: nerjavečega jekla 18/10, rešetke zagotavljajo dolgotrajno ostrino in visoko stabilnost oblike – za izjemne rezultate dan za dnem.

Ročaj za enostaven oprijem
Pametna ergonomska oblika vključuje ročaj za enostaven oprijem za enostavno in udobno rezanje in ribanje dan za dnem.

Podporna mreža
Inovativna zasnova za lažjo pripravo in čisto kuhinjo: podporna rešetka vključuje valovite robove za preprosto in stabilno namestitev nad sklede ali kuhinjsko posodo.

Prostorsko varčno shranjevanje
Tri vložke pritrdite neposredno na zadnji del strgalnika za preprosto in prostorsko shranjevanje.

Cromargan®
Izdelan iz robustnega, elegantnega Cromargan®: nerjavečega jekla 18/10, za izjemno vzdržljivost in higieno, ki je odporen proti rjavenju, nevtralnega okusa, odporen na kislino, obstojen barv in enostaven za nego.

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Ta visokokakovosten strgalnik in rezalnik 4 v 1 je primeren za vsakodnevno udobje v pomivalnem stroju.
Cached: Thu, 02 May 2024 16:51:50 GMT