Išči

WMF Žlica za sladoled

ID: 20597020
53,73 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WMF Žlica za sladoled

 

Žlica za sladoled WMF omogoca preprosto in ergonomsko zajemanje z eno roko, ki je enostavno na zapestju, s sistemom za sprostitev sprožilca in vrhunskim nerjavecim jeklom, ki prestane preizkus casa.
Med zajemalkami potopite svojo žlico sladoleda v kozarec vroce vode za ciste, brezhibne žlice in vsakic idealne porcije.
Strokovno izdelana iz elegantnega, robustnega Cromargan®: nerjavecega jekla 18/10, odkrijte nujno kuhinjo, ki obljublja izjemno vzdržljivost in brezkompromisne rezultate.

Hitro in enostavno zajemanje
Postrezite vsakomur najljubšo sladico v popolnem slogu, s popolnimi porcijami in enostavnim zajemanjem z eno roko, zahvaljujoc ergonomski obliki in pametnemu sistemu za sprostitev sprožilca.

Vsestranska
Poleg sladoleda in trdega ledu ta visokokakovostna zajemalka za sladoled pripravi popolnoma ciste kupcke riža, pireja ali rižote – za elegantne popestritve, ki vedno naredijo vtis.

Izboljšana ergonomija in sprostitev sprožilca
Vrhunska zajemalka za sladoled, zasnovana za udobno rokovanje, ki je enostavna za zapestje, skupaj s sistemom za sprošcanje sprožilca za enostavno zajemanje z eno roko.

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Ta visokokakovostna žlica za sladoled je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju za vsakodnevno udobje.

Visokokakovosten Cromargan®
Izdelan iz elegantnega, robustnega Cromargan®: nerjavecega jekla 18/10—higienicnega, nevtralnega okusa in izjemno trpežnega—za izjemno vzdržljivost in eleganten kromiran zakljucek, ki vedno naredi vtis.


Garancija: 2 leti
Cached: Thu, 02 May 2024 15:27:32 GMT