VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ZABAVNA IGRA Jizz Drinking Game

ID: 20931898
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
27,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet erotike
Na voljo še 2 ponudbi od 30.95 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
ZABAVNA IGRA Jizz Drinking Game

 

Razburljiva igra, ki bo zagotovo postala duša in življenje vsake zabave.

   

To ni običajna igra za zabavo. To je nepredvidljiva in naravnost smešna popestritev vaših družabnih srečanj, ki bo poskrbela, da bo zabava tekla in da bodo vaši gostje na nogah.

Koncept igre Jizz je preprost, vendar poln napetosti in razburjenja. Srce te igre je trdna, dobro izdelana posoda v obliki penisa, v kateri je shranjena pijača po vaši izbiri. Ne glede na to, ali ste ljubitelj koktajlov, brezalkoholnih pijač ali česa močnejšega, "veliki frajer" z lahkoto prenese vse.

Igra se začne z vrtenjem številčnice na modih. Na njih se sprejemajo odločitve, ki določajo, kolikokrat boste morali "velikega frajerja" napumpati in kam ga boste usmerili. Vsak vrtljaj mod v igro vnese element nepredvidljivosti in poskrbi, da nobena od dveh rund ni enaka.

Toda pravi čar igre Jizz se skriva v njeni edinstveni funkciji naključja. Ta pametni preobrat pomeni, da nikoli ne boste vedeli, kdaj se bo izstrelil. Lahko se to zgodi po prvem, tretjem ali desetem črpanju - preprosto ne morete vedeti. Ta nepredvidljivost je tisto, kar daje igri Jizz prednost, saj ohranja napetost in smeh.

Ne glede na to, ali prirejate rojstni dan, dekliščino, fantovščino ali zgolj priložnostno srečanje s prijatelji, je igra Jizz popoln dodatek k repertoarju vaših zabav. Preprosto ga je igrati,  vaši gostje pa se bodo zagotovo pogovarjali, smejali in, kar je najpomembneje, odlično zabavali.

Jizz je tudi odlična ideja za darilo. Če iščete nekaj edinstvenega in zabavnega, kar bi lahko podarili prijatelju ali družinskemu članu, je to to. To je darilo, ki si ga bo zagotovo zapomnil in v njem vedno znova užival.

Če želite v svoje zabave vnesti nekaj zabave, vznemirjenja in nepredvidljivosti, ne iščite drugega kot Jizz. To je igra, ki obljublja zabavo, presenečenje in nepozabne spomine.


  • Zabavna nagajiva družabna igra za odrasle
  • Napolnite s poljubno tekočino po vaši izbiri
  • Začnite z vrtenjem številčnic
  • Dolžina: približno 20 cm
  • Odlično za zabavo z brizganjem na dekliščinah
Cached: Fri, 31 May 2024 13:22:00 GMT