VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomDekoracijaStenska dekoracijaZemljevid iz plute - Woody Map Natural Italy / 60 x 45 cm / črno / bel okvir

Zemljevid iz plute - Woody Map Natural Italy / 60 x 45 cm / črno / bel okvir

ID: 21007782
-14 %
49,95 €
42,46 €
Prihranek  7,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 5.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Miss Wood
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Zemljevid Italije iz plute

Voilà je idealen zemljevid za spomin na vse vaše poti in dogodivščine, ki ste jih doživeli v Italiji. Vozite se po Toskani s starim fiatom 500, uživajte v užitku "dolce far niente" v Rimu, izgubite se v vaseh Cinque Terre, preživite čarobno poletje na plažah Sardinije, sprehodite se po Firencah, naredite tipično fotografijo z stolp v Pisi ali se vrnite v preteklost v Pompeje.

Prilagodite svoj plutovinasti zemljevid Italije svojim najboljšim spominom in označite naslednja mesta, ki jih želite obiskati. Napolnite ga s fotografijami, lučkami ali žebljički, da svojemu domu daste bolj oseben pečat. Izdelano v Barceloni.

Okrasni zemljevid Italije

Okrasite stene svojega doma z zemljevidom Italije iz plute. Izberite med črno ali belo za okvir in dizajn ter razmislite, v katerem prostoru ga želite obesiti. Že poznate? Popoln! Zdaj morate le namestiti priložene žebljičke in dodati svoje najlepše posnetke v starinskem slogu.


Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Fri, 31 May 2024 23:48:47 GMT