Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkežične slušalke Edifier GM260 (črne)

žične slušalke Edifier GM260 (črne)

ID: 20773830
23,51 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
žične slušalke Edifier GM260 (črne)

 

Edifier GM260 žične ušesne slušalke (črne)

Slušalke Edifier GM260 ponujajo visokokakovosten Hi-Res zvok in udobje. Še več, daljinski upravljalnik, integriran v kabel, omogoča priročno upravljanje. Izdelek je združljiv z iOS in Android, premišljen dizajn pa zagotavlja vzdržljivost in trdnost izdelka. Poleg tega je za kakovostne pogovore odgovoren vsesmerni mikrofon.

Odličen zvok

Uživajte v obilici podrobnosti s slušalkami Edifier. GM260 je prejel certifikat Hi-Res, ki zagotavlja najvišjo kakovost zvoka. Še več, 10 mm gonilniki iz titana so odgovorni za ušesu prijetne visoke tone in kristalno čist zvok. Poleg tega uporaba aluminijeve zlitine poudarja srednje tone in globoke nizke tone. Z lahkoto boste slišali korake bližajočega se sovražnika in se izognili napadu.

Skrbno premišljen dizajn

Slušalke so bile zasnovane s pozornostjo do podrobnosti, zato jih odlikuje zanesljivo delovanje. Komponente iz aluminijeve zlitine so bile podvržene CNC postopku, kar pomeni visoko kakovost izdelave in boljši zvok. Še več, kabel je izdelan iz plastike TPE in je odporen proti pokanju in obrabi.

Široka združljivost

Edifier GM260 ima 3,5 mm vrata, kar pomeni široko združljivost naprave. Delujejo z iOS in Android, tako da jih lahko uspešno povežete s pametnim telefonom, iPadom, prenosnikom, računalnikom, Nintendo Switch itd.

Dolgotrajno udobje

Slušalke uporabljajte dlje časa in naj vas ne skrbi, da se boste počutili utrujeni ali neprijetno. Zaradi ergonomske oblike in kota 55° se GM260 popolnoma prilega vašim ušesom in ne bo izpadla. Poleg tega so v kompletu priloženi nadvložki v različnih velikostih. Izdelane so iz koži prijaznih materialov in vam omogočajo, da slušalke prilagodite svojim potrebam. Poleg tega učinkovito dušijo hrup iz okolice, kar vam omogoča, da se osredotočite na igranje.

Priročno upravljanje

S tem pa prednosti Edifier GM260 še ni konec. Slušalke imajo v kabel vgrajen daljinski upravljalnik, s katerim lahko prilagodite njihovo delovanje. Priročno prilagodite glasnost, začasno ustavite/nadaljujte predvajanje, sprejmete/zavrnete klice in preskočite pesmi. Zdaj imate dostop do najpomembnejših funkcij na dosegu roke.

Vključeno

  • slušalke
  • Enoslojne gumice velikosti S, M, L (3 pari)
  • dvoslojni gumijasti trakovi (1 par)
  • navodila za uporabo
  • Nalepka Edifier
Proizvajalec Edifier
Model GM260
barva Črna
Dolžina kabla 1,3 m
Vmesnik 3,5 mm
Impedanca 32 ꭥ
Pretvorniki 10 mm
Frekvenčni odziv 20 Hz - 40 kHz
Občutljivost 102 dB
Mikrofon vsesmerno, 4 mm
Občutljivost mikrofona -42±3dB
Utež približno 17 g
Kompatibilnost iOS, Android
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 08:13:45 GMT