VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Zložljiva torba - Premogovna barva

ID: 20613802
63,25 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zložljiva torba - Premogovna barva

 

Ultralahka in izjemno zmogljiva, Peak Design Packable Tote je nestrukturirana in z zadrgo zaprljiva torba, primerna za nošenje na rami ali v rokah. Packable Tote ponuja ključne izboljšave v primerjavi z drugimi zložljivimi torbami: zapiranje z zadrgo, samostojni mikrovlakneni podložen ramenski/trak za nošenje v roki ter prevleka iz najlona, ki se sama zdravi in je izdelana iz enega samega kosa tkanine, kar zmanjšuje število šivov in mest z večjim naporom. In vse to se zloži v velikost komaj večjo od igralnih kart.

Zapiranje z zadrgo preprečuje razlitje in obenem zadržuje pesek in umazanijo, kar bistveno povečuje vsestranskost Packable Tote – primerna je za nakupovanje, potovanja, uporabo z dojenčki, obisk plaže in še veliko drugega. Imeli boste neskončno možnosti za uporabo te torbe. In na srečo je zasnovana tako, da bo trajala. Trpežna UltraZip številka 5 lahko prenese desetletja uporabe, zahvaljujoč posebni prevleki z visoko odpornostjo na obrabo. Prekrasen, 100% recikliran ripstop 70D najlon/poliestrska prevleka je samo-zdravilna, kar pomeni, da ima posebno prevleko, ki aktivno zaceli majhne praske.

Prav tako je odporna na vodo. Ramenski trak je izdelan iz visoko trdnega najlonskega traku s prišito mehko mikrovlakneno podlogo. V nasprotju s torbami z dvema trakoma, en trak naredi to torbo enostavnejšo za prijemanje, nošenje in shranjevanje. Tehta izjemno lahkih 80 g (2,8 oz) in se zloži, da zlahka zdrsne v kateri koli žep ali torbo. Vgrajena vrečka za shranjevanje služi tudi kot notranji žep, ko uporabljate torbo.

S certifikatom Fair Trade in 100% ogljično nevtralna.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta dodatka za kamere
komplet dodatkov
Cached: Mon, 29 Apr 2024 06:00:29 GMT