VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeZobna ščetka s kompletom glav FairyWill FW507 (roza)

Zobna ščetka s kompletom glav FairyWill FW507 (roza)

ID: 20753161
43,27 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zobna ščetka s kompletom glav FairyWill FW507 (roza)

 

Očarajte vse s svojim sijajnim nasmehom

Povečajte svojo ustno nego z ADA-odobreno električno zobno ščetko FairyWill FW507 Sonic. Ta napredna zobna ščetka proizvaja vibracije pri osupljivih 40.000 na minuto in se ponaša z 5 izbirnimi načini. Oblikovana je s pametnim 2-minutnim časovnikom in impresivno dolgotrajno baterijo, ki zagotavlja do 30 dni uporabe z enim samim polnjenjem. Poleg tega prinaša tudi zamenljive šobe za dodatno udobje.

Doživite globinsko čiščenje

Visoka frekvenca vibracij zobne ščetke FW507 Sonic zagotavlja temeljito čiščenje v samo 2 minutah. Opremljena je s pametnim časovnikom, ki vam na vsakih 30 sekund sporoči, da je čas, da preklopite na drug del ustne votline. Po priporočenih 2 minutah se zobna ščetka avtomatsko izklopi.

Izberite med 5 načini delovanja

Po meri prilagodite svojo izkušnjo ščetkanja z 5 različnimi načini. 'Čiščenje' je idealno za vsakodnevno uporabo, medtem ko bo način 'Beljenje' učinkovito odstranil trdovratno zobno oblogo in madeže. Način 'Masaža' nežno masira dlesni, medtem ko način 'Poliranje' poskrbi za dodaten sijaj sprednjih zob. Na voljo je tudi način 'Občutljivo' za tiste z občutljivimi dlesnimi.

Vodoodporno za raznovrstno uporabo

Brezskrbno uporabljajte to zobno ščetko pod prho ali v kadi, saj je vodotesna s certifikatom IPX7. Prav tako jo lahko varno izperete pod tekočo vodo po vsaki uporabi, kar podaljša njeno življenjsko dobo in zmanjša tveganje za razmnoževanje bakterij.

Zamenljive šobe vključene

V kompletu so 4 zamenljive šobe za zobno ščetko, kar omogoča enostavno delitev z družinskimi člani ali shranjevanje kot rezervo. Ni vam treba zapomniti, kdaj jih zamenjati – barvne ščetine se postopoma bledijo kot opomnik, da je treba šobo zamenjati z novo.

Razširjena življenjska doba

Ta zobna ščetka se ponaša z dolgotrajno baterijo, ki omogoča do 30 dni uporabe z enim samim polnjenjem. Polnjenje traja približno 4 ure. Naprava podpira razpon napetosti 110-240V, kar pomeni, da je združljiva ne le s standardnimi stenskimi polnilci, ampak tudi s prenosnimi polnilniki in prenosniki.

Vključeno:

  • 1 x Električna Zobna Ščetka Sonic
  • Zamenljive Šobe (4 vključene)

Nadgradite svojo dnevno nego ustne votline z električno zobno ščetko FairyWill FW507 Sonic in uživajte v bolj zdravem in sijočem nasmehu!

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 01:09:36 GMT