VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeZobna ščetka s kompletom glav in ohišjem FairyWill FW-E11 (črna)

Zobna ščetka s kompletom glav in ohišjem FairyWill FW-E11 (črna)

ID: 20753160
51,75 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zobna ščetka s kompletom glav in ohišjem FairyWill FW-E11 (črna)

 

Okrepite svojo ustno higieno z električno zobno ščetko FairyWill FW-E11 Sonic

Doživite izjemno ustno nego z električno zobno ščetko FairyWill FW-E11 Sonic, zasnovano, da je nežna do vaše sklenine in dlesni, hkrati pa zagotavlja učinkovito čiščenje. Ta zobna ščetka ima pametni časovnik, ki vas spodbudi, da vsakih 30 sekund zamenjate območje ščetkanja, kar zagotavlja temeljito in optimalno 2-minutno čiščenje. S 3 prilagodljivimi načini se FW-E11 prilagodi vašim specifičnim potrebam. Ta zobna ščetka je vodoodporna s certifikatom IPX7 in omogoča hitro polnjenje. V kompletu je vključenih do 8 zamenljivih nasvetov in praktičen etui za vaše udobje.

Celovito čiščenje

Ta zobna ščetka zagotavlja temeljito čiščenje, tudi na težko dostopnih mestih, saj ustvarja vibracije s frekvenco 40.000 na minuto. Učinkovito odstrani trdovratne madeže in zobne obloge, pusti pa vaše zobe čiste in bleščeče!

Pametni časovnik

Zobna ščetka je opremljena s pametnim časovnikom, ki vas opomni, da zamenjate območje ščetkanja vsakih 30 sekund s kratkim premorom pri vibracijah. Ne boste se več obremenjevali, ali si ščetkate zobe dovolj dolgo; po 2 minutah bo naprava avtomatično končala delo.

3 načini delovanja

Zobna ščetka se prilagaja različnim potrebam uporabnikov z 3 načini delovanja. 'Način Čiščenje' ponuja učinkovito čiščenje za higieno in zdravje zob. 'Način Mehko' je zasnovan za tiste z občutljivimi zobmi ali začetnike. 'Način Masaža' pa zagotavlja nežno masažo dlesni.

Vključuje 8 nasvetov

Za vzdrževanje higiene in zagotovitev učinkovitega delovanja vse opreme redno zamenjujte nasvete. V kompletu je vključenih do 8 zamenljivih nasvetov, kar vam bo zadoščalo za do 2 leti! Zdaj lahko komplet delite z drugimi člani vašega gospodinjstva. Skrbi vas, da boste pozabili zamenjati nasvet? Ne skrbite! Ko bo pravi čas, bodo ščetine DuPont začele bledeti kot opomnik.

Vodoodporna zasnova

FairyWill FW-E11 zobna ščetka se ponaša s certifikatom vodoodpornosti IPX7, kar vam omogoča, da jo brezskrbno uporabljate pod prho ali v kadi. Tudi če jo poškropite, je ne bo poškodovalo. Prav tako jo lahko temeljito sperete in očistite. S tem ne samo podaljšate njeno popolno stanje, ampak tudi zmanjšate tveganje za razmnoževanje bakterij.

Daljši čas delovanja

FW-E11 zobna ščetka je brezžična in nudi izjemno praktičnost. Dolgotrajna baterija omogoča do 30 dni uporabe z enim samim polnjenjem. Polnjenje naprave traja približno 2 uri. Z brezžičnim, prenosnim dizajnom in podaljšanim delovnim časom lahko to zobno ščetko vzamete skoraj povsod, tudi na dopust. Prevoz je olajšan s priloženim etuijem.

Vključeno v kompletu:

  • 1 x Sonic zobna ščetka
  • 8 zamenljivih nasvetov
  • Etui
  • Polnilni kabel

Izboljšajte svojo rutino ustne nege z električno zobno ščetko FairyWill FW-E11 Sonic in si zagotovite bolj zdrav in svetlejši nasmeh brez truda!

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 01:05:55 GMT