VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Zvočnik Edifier MG300 (črn)

ID: 20773845
56,78 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočnik Edifier MG300 (črn)

 

Zvočnik Edifier MG300

Zvočnik Edifier MG300 je odlična kombinacija funkcionalnosti in stilskega dizajna. Z 52 mm pogonskimi enotami zagotavlja fantastično kakovost zvoka. Ponuja tudi 2 načina predvajanja. Uživajte v zanesljivi povezavi Bluetooth 5.3 in uporabite vgrajeni mikrofon za svobodno komunikacijo s prijatelji. Naprava se napaja preko USB kabla. Ima tudi vgrajeno zvočno kartico in dinamično RGB osvetlitev ozadja.

Različne možnosti priklopa

Na zvočnik se lahko povežete na 2 načina. Če želite, uporabite kabel USB. MG300 ima vgrajeno zvočno kartico, zaradi česar je idealen tudi za računalnike s samo enim razpoložljivim USB priključkom. Bi raje brezžično? Povežite se z zvočnikom z zanesljivim Bluetooth 5.3, ki zagotavlja hiter in stabilen prenos z dosegom do 30m.

Fantastična kakovost zvoka

Uživajte v odlični kakovosti zvoka, ko poslušate glasbo ali igrate igre. MG300 je opremljen z 2 gonilnikoma 52 mm. Vsak je bil 30-krat profesionalno nastavljen in ima izhodno moč 2,5 W. To omogoča napravi, da zagotavlja naravne, a čiste visoke tone ter globoke, močne nizke tone. Z Edifierjem boste odkrili prej neznane podrobnosti vaših najljubših pesmi!

2 načina predvajanja

Prilagodite zvočnik svojim potrebam in si privoščite nepozabno izkušnjo. MG300 vam omogoča izbiro med 2 načinoma predvajanja. Glasbeni način poudarja vokale in zagotavlja fantastično kakovost zvoka med poslušanjem pesmi. Igralni način je idealen za igranje. Zaradi tega so vse vrste podrobnosti bolj slišne. Sedaj boste lahko slišali svojega nasprotnika in mu z lahkoto poslali naboj!

Osupljiv dizajn

MG300 ne zagotavlja samo odlične kakovosti zvoka, ampak tudi izgleda odlično na vaši mizi. Opremljen je z barvito RGB osvetlitvijo ozadja, ki mu daje sodoben igričarski značaj. Ima tudi elegantno kovinsko mrežico in udobne silikonske gumbe. Dodatne protizdrsne blazinice dajejo napravi stabilnost, ki jo potrebuje, nagnjena oblika pa zmanjšuje bleščanje. Na voljo je tudi do 6 načinov osvetlitve ozadja.

Vgrajen mikrofon

Presenečenj se tu ne konča! Zvočnik MG300 je idealen tudi za omrežno igranje. Opremljen je bil z majhnim mikrofonom, ki vam bo omogočil brez težav pogovor z drugimi igralci. Še več, posebna silikonska prevleka izolira zunanje vibracije, tako da lahko med glasovnimi klici uživate v kristalno čistem zvoku. Z Edifierjem ste lahko prepričani, da vas bodo drugi člani ekipe odlično slišali!

V škatli

  • Zvočnik
  • Navodila za uporabo
Znamka Edifier
Model MG300
barva Črna
Povezljivost USB-A (z zvočno kartico), Bluetooth
Bluetooth različica 5.3
Voznik 52 mm
Izhodna moč (z omejitvijo popačenja) 2,5 W + 2,5 W
Frekvenčni odziv 80Hz-20kHz
Stopnja hrupa ≤25dB(A)
Vnos 5V-1A
Utež Približno 0,9 kg
Osvetlitev ozadja RGB
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Cached: Fri, 03 May 2024 11:14:07 GMT