VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaZvočnikiZvočniki 2.0 Edifier HECATE G1500 (črni)

Zvočniki 2.0 Edifier HECATE G1500 (črni)

ID: 20776884
65,60 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 92.52 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočniki 2.0 Edifier HECATE G1500 (črni)

 

Zvočniki Edifier HECATE G1500 2.0

Zvočniki Edifier HECATE G1500 2.0 so odlična izbira za igričarje in več. 2,5-palčni gonilniki s polnim obsegom zagotavljajo jasen zvok z bogatimi podrobnostmi, zvočni učinek H+ pa vam bo omogočil nepozabno igralno izkušnjo. Izbirate lahko tudi med 3 načini predvajanja in 12 vrstami RGB osvetlitve ozadja. Zvočniki izstopajo tudi po svoji široki združljivost in podpora 3 načinov povezovanja - prek Bluetooth 5.3, kot tudi preko USB ali AUX 3,5 mm kabla.

Zvok na najvišji ravni

Z 2,5-palčnim gonilnikom in največjo izhodno močjo 5 W + 5 W lahko zvočniki G1500 zagotavljajo s podrobnostmi nasičen, čudovit zvok, čiste visoke tone in globoke nizke tone. Omembe vreden je tudi poseben učinek H+, ki poudarja zvok korakov in strelov - idealna možnost za igralce! Zdaj lahko preprosto slišite prihajajoče nasprotnike in predvidevate njihovo gibanje.

Edinstven dizajn

Iščete zvočnike, ki bodo poudarili značaj vašega igralnega prostora in ga odlično dopolnili? HECATE G1500 vas bo zagotovo zadovoljil! Opremljeni so z barvno RGB osvetlitvijo ozadja, katere slog lahko prilagodite svojim željam in izbirate med 12 razpoložljivimi učinki. Zdaj lahko preprosto ustvarite edinstveno vzdušje! Zvočnike odlikuje tudi originalna šesterokotna oblika. Imajo tudi vgrajene majhne gumbe za priročno upravljanje.

3 načini predvajanja na izbiro

Ti edinstveni zvočniki so popolni za različne scenarije. Ponujajo 3 načine predvajanja, med katerimi lahko izbirate, tako da lahko njihovo delovanje prilagodite svojim pričakovanjem. Glasbeni način bo primeren za poslušanje glasbe – poudaril bo najlepše v vaših najljubših pesmih. Film vam bo omogočil še bolj zanimivo izkušnjo ob gledanju filmov in TV serij. Igra je fantastična možnost za igričarje - omogočila vam bo dvig ravni poglobitve in še več uživanja v igranju.

Široka združljivost - 3 možnosti povezovanja

Ni pomembno, katero opremo najpogosteje uporabljate – zvočniki G1500 vam bodo zagotovili visokokakovosten zvok v skoraj vsaki situaciji. Razlikuje jih njihova široka združljivost - s 3,5 mm kablom AUX jih lahko preprosto povežete s telefonom, računalnikom, iPadom ali celo konzolo Nintendo Switch ali XBOX. S kablom USB jih lahko povežete s svojim prenosnikom ali PlayStation 4. Vam je ljubša brezžična rešitev? Zvočnike lahko povežete s svojim pametnim telefonom, prenosnikom ali tablico prek Bluetooth 5.3, ki zagotavlja hiter, stabilen in zanesljiv prenos.

V škatli

  • Zvočniki
  • Navodila za uporabo
  • Nalepka z logotipom znamke
Znamka Edifier
Model HECATE G1500
barva Črna
Povezava Žično / brezžično
Vmesnik Bluetooth 5.3 / USB / 3,5 mm
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Avdio kodeki SBC
Izhodna moč (RMS) 2,5 W + 2,5 W
Največja izhodna moč 5W + 5W
Voznik 2,5" polnega obsega
Frekvenčni odziv 93Hz-20kHz
Razmerje med signalom in šumom (SNR) 80 dB
Stopnja hrupa ≤25dB(A)
Načini predvajanja Igra/Glasba/Film
Osvetlitev ozadja RGB
Napajanje USB
Dolžina kabla 1,5 m
Dimenzije (vsak zvočnik) 104 x 122 x 165 mm
Utež 0,98 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Sistem zvočnika
2.1 sistem
Barva
črna
Cached: Mon, 29 Apr 2024 11:45:40 GMT