Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaZvočnikiZvočniki 2.0 Edifier HECATE G2000 (črni)

Zvočniki 2.0 Edifier HECATE G2000 (črni)

ID: 20776880
87,60 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 2 ponudbi od 92.91 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočniki 2.0 Edifier HECATE G2000 (črni)

 

Edifier G2000

Brezžični stereo globokotonski zvočniki so zasnovani za reprodukcijo izjemno nizkofrekvenčnih zvokov. Podprti glasbeni, igralni in filmski načini vam omogočajo izbiro pravih zvokov glede na situacijo. Z največjo močjo 32 W vam G2000 omogoča, da natančno zaznate vsakega nasprotnika in predvidite njegovo gibanje. Zagotavljajo nepozabno doživetje in nove ravni intenzivnega igranja. Geometrična zasnova je skupaj z 12 razpoložljivimi učinki popoln dodatek vaši igralni mizi.

Edifier/G2000/2

Profesionalni načini EQ

Edifier G2000 je vsestranski kos opreme, ki ponuja številne različne aplikacije. Zvočni čip je izdelan z uporabo natančnega algoritma, ki je odgovoren za prilagajanje nastavitev EQ. Če želite med poslušanjem glasbe, gledanjem vznemirljivega filma ali sproščanjem med svojo najljubšo igro doseči prilagojeno tonaliteto, je dovolj le en zamah vaše roke, da spremenite pravi način.

Edifier/G2000/1

Majhna velikost z veliko močjo

Kompaktna zasnova nikakor ne vpliva na zmogljivosti brezžičnih zvočnikov. Presenetijo vas z impresivno RMS močjo 16 W in največjo močjo 32 W. 2,75-palčna Hi-Fi enota s kompozitno membrano ima celoten frekvenčni razpon, ki zagotavlja neverjetno poglobljeno izkušnjo. Nepopačena moč vam omogoča, da se svobodno premaknete v svet računalniških iger. Brez napora poiščite vse svoje nasprotnike, ne da bi vas presenetili.

Edifier/G2000/7

Še več možnosti

Realistični Hi-Fi nivoji zvoka zagotavljajo močne nizke tone, jasne tone in dovolj glasnosti, da napolnijo majhno sobo. Zasnovo zvočnika lahko nežno usmerite navzgor pod kotom 10°, da prilagodite kakovost sprejema prenosa. Nedrseče podloge preprečujejo drsenje po gladkih površinah mize. G2000 ima tudi vrata za mega bas in pomožni izhodni priključek, tako da lahko priključite zunanji nizkotonec (ni priložen).

Edifier/G2000/13

Široka združljivost

Zagotovo boste potrebovali model, ki navduši s hitrim prenosom brez motenj v vsaki situaciji. Ne glede na to, katero napravo uporabljate, saj ima G2000 optimalen nabor vmesnikov. Med drugim se lahko povežete z računalnikom in pametnim telefonom prek 3,5 mm AUX vhoda, USB zvočne kartice ali brezžične povezave Bluetooth 4.2.

Edifier/G2000/6

Originalna RGB osvetlitev ozadja

Vrhunski zvočniki na preprost način združujejo praktičen, a domiseln dizajn. Sodoben dodatek pritegne pozornost z edinstvenim dizajnom, barvita RGB osvetlitev ozadja pa jim daje zanimiv igričarski značaj. Ustvarite svoje igralno vzdušje z izbiro 12 razpoložljivih svetlobnih učinkov. Prilagodite osvetlitev po svojih željah in poskrbite za edinstveno vzdušje v igralnem prostoru.

Edifier/G2000/8

Udobno se namestite

Z zvočniki Edifier je mogoče doseči hitro odzivnost brez izgube svobode uporabe. Vse skupaj je zasnovano tako, da takojšnje delovanje ni preveč zapleteno. Za priročno prilagajanje glasnosti uporabite posebno mehansko ročico. Gumbi se nahajajo na lahko dostopnih mestih in omogočajo spreminjanje vira zvoka, izbiro svetlobnih učinkov in preklapljanje med načini.

Edifier/G2000/4

Vsebina kompleta:

  • Zvočniki
  • USB kabel
  • Avdio kabel
  • Polnilec
  • Priročnik
Producent Edifier
Model G2000
Bas enota 2 3/4 palca
Izhodna moč 8W+8W
Frekvenčni odziv 98 Hz-20kHz
Stopnja hrupa ≤25 dB(A)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Sistem zvočnika
2.1 sistem
Barva
črna
Cached: Tue, 30 Apr 2024 06:53:30 GMT