VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Zvočniki 2.0 Edifier MR4 (črni)

ID: 20776882
-13 %
158,99 €
137,99 €
Prihranek  21,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: TradinQ
Na voljo še 3 ponudbe od 152.48 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočniki 2.0 Edifier MR4 (črni)

 

Zvočniki Edifier MR4

Napredni zvočniki Edifier MR4 se bodo uporabljali ne samo doma, ampak tudi na primer v snemalnem studiu. Zasnovani so tako, da zagotavljajo odlično kakovost zvoka in ponujajo 2 načina predvajanja - Monitor in Glasba. Priročen gumb za uporabo omogoča enostaven dostop do njihovih funkcij, več razpoložljivih vrat, kot so TRS, AUX ali RCA, pa vam omogoča povezavo številnih različnih naprav.

Vrhunska kakovost zvoka

Da bi vam zagotovili najvišjo kakovost zvoka, so zvočnike profesionalno uglasili strokovnjaki Edifier Acoustic Lab. Z ojačevalnikom razreda D in 4-palčnim nizkotoncem je frekvenco mogoče znižati na 60Hz, uporaba DSP pa poskrbi za še bolj zanimiv zvok. MR4 ima tudi napreden frekvenčni delilnik za boljši vhodni signal in čistost zvoka.

Ustvarjeno za ljubitelje glasbe

Zvočniki so zasnovani tako, da zagotavljajo najlepši možni zvok. 1-palčni visokotonec s svileno membrano in posebej oblikovana sprednja plošča z vgrajenim stožcem zagotavljata jasne in čiste visoke tone. Uživate lahko tudi v neverjetno bogatih podrobnostih in poudarjenih nizkih tonih zahvaljujoč PP stožcu z membrano, dopolnjeno z MICA.

2 načina predvajanja

Z 2 razpoložljivima načinoma so ti zvočniki popolni za različne aplikacije. Če ste glasbeni producent in zvočni inženir, boste cenili način Monitor, ki vam omogoča, da slišite vsako podrobnost. Za vsakodnevno uporabo bo glasbeni način poudaril najboljše vaše najljubše pesmi.

Enostavno upravljanje

Upravljanje naprav je izjemno preprosto in intuitivno. MR4 so opremljeni z večfunkcijskim gumbom, ki omogoča priročen dostop do njihovih najpomembnejših funkcij. Preprosto ga pritisnite in držite, da vklopite ali izklopite zvočnike, ga zavrtite, da prilagodite glasnost, in dvakrat pritisnite, da spremenite način predvajanja.

Na voljo več vhodov

Zvočniki imajo na voljo več vhodov, tako da lahko nanje priključite različne naprave. TRS uravnotežena 6,35 mm vrata vam omogočajo povezavo MR4 s konzolo, mešalno mizo ali drugo profesionalno opremo z vhodno občutljivostjo +4dBu. Uporabite lahko tudi 2 neuravnotežena vhoda RCA. Še več, na sprednji plošči enega od zvočnikov boste našli AUX vhod in dodatni izhodni priključek, ki omogoča priklop slušalk.

Nadgrajen dizajn

Ne samo, da MR4 zagotavljajo popolno kakovost zvoka, ampak so tudi videti izjemno elegantno in stilsko. Lesena omarica iz MDF jim daje brezčasen značaj in so popoln dodatek k vsakemu notranjemu dizajnu. Pomemben je tudi za kakovost zvoka, saj zmanjša akustično resonanco in zmanjša neželene vibracije.

V škatli

  • Zvočniki
  • Kabel za zvočnik (2,5 m)
  • 3,5 mm do 3,5 mm avdio kabel (1,7 m)
  • Avdio kabel 3,5 mm do 2RCA (1,7 m)
  • Navodila za uporabo
Znamka Edifier
Model MR4
Vhodna občutljivost TRS uravnoteženo: +4dBu;
AUX / RCA neuravnotežen: -10dBV;
Izhodna moč (pod mejo popačenja) 21W+21W
Frekvenčni odziv 60Hz-20KHz
Avdio vhodi TRS uravnotežen, RCA in AUX neuravnotežen
SNR ≥85dBA
THD + šum (%) ≤0,2 %
Visokotonec 1″
Nizkotonec 4″
Dimenzije glavnega zvočnika 140 x 228 x 197,5 mm
Mere pomožnega zvočnika 140x228x184 mm
Utež 4,5 kg
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Sistem zvočnika
2.1 sistem
Barva
črna
Cached: Mon, 29 Apr 2024 14:44:33 GMT