Išči

Zvočniki 2.0 Edifier R1580MB (črni)

ID: 20776893
129,81 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočniki 2.0 Edifier R1580MB (črni)

 

Izjemni zvočniki Edifier R1580MB

Ta sodoben komplet zvočnikov Edifier je visokokakovostna glasbena izkušnja, zaprta v elegantnem ohišju, ki se prilega vsakemu interierju. Zvočnike lahko upravljate standardno ali s priloženim daljinskim upravljalnikom. Dvojni RCA vhod omogoča povezavo s številnimi Stereo/Avdio napravami, prav tako lahko predvajate glasbo iz telefona preko Bluetootha. R1580MB vam omogoča, da prilagodite zvoke svojim glasbenim potrebam. Na novo odkrijte svoje najljubše zvoke.

Edifier/R1580MB/1

Visoka kakovost gradnje

Zvočniki so izdelani iz debelega, na trgu preizkušenega MDF-ja, sprednjo stran prekriva rešetka, ki obdaja oba zvočnika, in okrogel bas refleksni priključek s premerom približno 35 mm. Visokotonec ima 13-milimetrsko svileno kupolo, prekrito s plastično smolo. Srednje nizkotonec s premerom 4 palcev je nameščen pod njim na gumijastem vzmetenju. Počutite se, kot da ste na koncertu, v svojem domu.

Edifier/R1580MB/5

Veliko možnosti

Zvočniki Edifier R1580MB so opremljeni z dvema 6,3 mm priključkoma, ki omogočata priklop mikrofonov, kar je popolno za dom vsakega ljubitelja karaok. Zvok iz njih se ojača in takoj predvaja skozi zvočnike. Ne preostane drugega, kot da povabite svoje prijatelje in uživajte v skupnem času. Skriti potenciometri omogočajo prilagajanje glasnosti, preklapljanje med viri zvoka in prilagajanje ravnovesja glasnosti med glasbo in zvokom mikrofona.

Edifier/R1580MB/2

Priročne kontrole

Zvočnike lahko upravljate z majhnim daljinskim upravljalnikom na baterije, ki je priložen v škatli. Deluje z infrardečim priključkom, ki se nahaja na sprednji steni aktivnega zvočnika. Z njim lahko vklapljate in izklapljate zvočnike, prilagajate glasnost in upravljate glasbo, ki se predvaja prek bluetootha.

Edifier/R1580MB/6

Elegantno ohišje

Klasična, črna barva zvočnikov poskrbi, da so že vrsto let popolni za vsak interier. Debelo ohišje iz MDF plošče debeline približno 5 mm ščiti zvočnike pred poškodbami in zmanjšuje akustično resonanco ter zagotavlja čist zvok brez popačenj.

Edifier/R1580MB/3

Vsebina kompleta:

  • Pasivni zvočnik
  • Aktivni zvočnik
  • Daljinec
  • Avdio kabel RCA na RCA (1,7 m)
  • 3,5 do RCA avdio kabel (1,7 m)
  • Priključni kabel za zvočnik (5 m)
  • Priročnik
Znamka Edifier
Model R1580MB
Sistem zvočnikov Vrsta 2.0
Moč zvočnika (RMS) 42 W
Vrste vhoda/izhoda Stereo RCA vhod - 2 kosa
Vhod za mikrofon 2 kosa 6,3 mm
Brezžična povezljivost Bluetooth
Nadzor Gumbi za upravljanje na zvočniku
Dodatne informacije Nadzor glasnosti
Širina zvočnika 140 mm
Višina zvočnika 225 mm
Globina zvočnika 160 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Sistem zvočnika
2.1 sistem
Barva
črna
Cached: Tue, 30 Apr 2024 04:54:13 GMT