Išči

Zvočniki 2.0 Edifier R1700BT (črni)

ID: 20776894
205,13 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 208.73 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočniki 2.0 Edifier R1700BT (črni)

 

Visokokakovosten zvok

Zaradi vsestranskih Bluetooth zvočnikov R1700BT boste želeli nanje povezati katero koli napravo. Povežite svojo igralno konzolo, računalnik ali TV za izjemno kakovost zvoka. Večnamenska odličnost teh zvočnikov Bluetooth zagotavlja tako jasno zabavno vrednost. R1700BT ima vgrajeno digitalno obdelavo signalov (DSP) in nadzor dinamičnega razpona (DRC) za preprečevanje popačenja; Tehnologija izdelave zvočnikov resnično ustreza vašim glasbenim pričakovanjem. Bluetooth zvočniki R1700BT vam omogočajo, da ohranite čisto zvočno estetiko brez žrtvovanja kakovosti ali zmogljivosti. Poleg tega so obrnjeni proti vam pod kotom 10 stopinj, tako da bo glasba, ki jo predvajate z njih, prišla prav do vas.

Eagle Eye visokotonec

Z uporabo na novo razvitih 19-milimetrskih kupolastih visokotoncev "Eagle Eye" R1700BT naredi jasne tudi najmanjše zvoke. Z zaželenimi dimenzijami in izboljšanimi specifikacijami "Eagle Eye" izpolnjuje svoj sloves in zahteve. Njegov zadovoljiv zvok naredi vaše melodije bogate in polne ter zagotavlja popolnoma profesionalno izkušnjo poslušanja.

Prefinjen stil

R17000BTs so obdani v ročno izdelano ohišje iz orehovega vinila za eleganten videz. Visokokakovosten klasičen leseni zaključek je odličen dodatek k vsakemu dekorju doma.

Soliden zvočnik

4-palčni gonilniki nizkih tonov v vsakem zvočniku zagotavljajo bogate nizke in jasne visoke tone. S sprednjim priključkom za bas refleks so poudarjene nizke frekvence, kar daje nizkim tonom več moči. Združite svoj pametni telefon z elegantnim zvočnikom za knjižne police prek povezave Bluetooth. S samo pritiskom na gumb lahko z R1700BT glasbo poslušate neskončno.

Upravljajte svojo glasbo

Priročno nameščeni gumbi ob strani zvočnika vam omogočajo popoln nadzor nad zvokom, nizkimi in visokimi toni. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom lahko glasbo spreminjate tudi iz udobja svojega kavča. Daljinski upravljalnik R1700BT je kompakten daljinski upravljalnik, ki vam pomaga upravljati glasnost in izbrati vhodni vir z vsega prostora. Združite svoj pametni telefon z elegantnim zvočnikom za knjižne police prek povezave Bluetooth. S samo pritiskom na gumb lahko neskončno poslušate glasbo iz teh Bluetooth zvočnikov. R1700BT je opremljen z vsemi kabli, ki jih boste morda potrebovali za uživanje v glasbi takoj po izgradnji.

Vsebina kompleta

  • 2 zvočnika
  • Priključni kabel za zvočnike
  • RCA na RCA kabel
  • RCA na 3,5 mm priključni kabel
  • Daljinec
  • navodila
Skupna izhodna moč RMS 15W×2 + 18W×2
Razmerje med signalom in šumom ≥85dBA
Popačenje ≤0,5 %
Vhodna občutljivost PC: 700±50mV,AUX:550±50mV
Vrsta vnosa PC/AUX/Bluetooth
Visokotonski modul Φ19 mm svilena kupola, 6 ohmov
Bas zvočnik 4" (Φ116 mm), 6 ohmov
Dimenzije 6in×9,75in×8in(Š×V×G)
Neto teža 6,6 kg
Priključni kabel 5M/16,4FT
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Sistem zvočnika
2.1 sistem
Barva
črna
Cached: Tue, 30 Apr 2024 07:21:42 GMT