Išči

Zvočniki 2.0 Edifier R19BT (črni)

ID: 20776890
46,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočniki 2.0 Edifier R19BT (črni)

 

Zvočniki Edifier R19BT 2.0

Odločite se za uspešno kombinacijo visokokakovostnega zvoka in elegantnega dizajna. Zvočniki Edifier R19BT 2.0 so opremljeni z 2,75-palčnimi gonilniki in izstopajo z močjo 2W + 2W. To jim omogoča jasen zvok z bogatimi podrobnostmi. Na napravo po vaši izbiri jih boste povezali na 3 načine – preko USB ali AUX kabla, kot tudi preko Bluetooth 5.3. Na voljo je tudi izhod za slušalke.

Visokokakovosten zvok

Privoščite si nepozabno glasbeno doživetje. R19BT uporablja 2,75-palčne gonilnike za zagotavljanje odlične kakovosti zvoka. Še več, zahvaljujoč pametni zasnovi, desni in levi zvočnik predvajata z enako glasnostjo, kar ima za posledico popolnoma uravnotežen stereo učinek. Obe enoti sta tudi rahlo obrnjeni navzgor, tako da čist zvok optimalno doseže vaša ušesa. Na sprednji strani zvočnikov je tudi priključek Bass Reflex za globoke, močne nizke tone.

Več možnosti povezovanja

Uživajte v svobodi. R19BT podpirajo Bluetooth 5.3, tako da jih lahko brezžično povežete z napravo po vaši izbiri, ne da bi vas skrbelo zakasnitev ali druge težave s signalom. Poleg tega vam vgrajena zvočna kartica omogoča povezavo z računalnikom prek kabla USB. Na voljo je tudi AUX priključek. Z njim lahko povežete zvočnike z dodatnimi napravami, kot je telefon.

Uporabniku prijazno

Zvočniki R19BT ne le odlično igrajo, ampak so tudi izjemno enostavni za uporabo. Na eni izmed njih najdeš velik 25-milimetrski večfunkcijski gumb, s katerim lahko hitro prižigaš in izklapljaš naprave ter prilagajaš glasnost. Z Edifierjem je vse, kar potrebujete, na dosegu roke! Na sprednji strani enega od zvočnikov je tudi jack izhod, tako da lahko kadar koli udobno priključite slušalke.

Osupljiv dizajn

Stavite na popolno kombinacijo funkcionalnosti in estetike. Zvočniki R19BT ne navdušujejo le z visokokakovostnim zvokom – izgledajo tudi izjemno moderno in hkrati elegantno. Črna barva in preprost dizajn jim dajeta izviren, eleganten značaj - odličen dodatek k skoraj vsakemu aranžmaju! Še več, podrobnosti, kot je bel pokrov za prah, zagotavljajo še bolj zanimivo vizualno izkušnjo.

V škatli

  • Zvočniki
  • 3,5 mm avdio kabel (0,8 m)
  • Navodila za uporabo
Znamka Edifier
Model R19BT
barva Črna
Voznik 2,75"
Povezava Žično / brezžično
Vmesnik Bluetooth 5.3, USB zvočna kartica, AUX
Izhod za slušalke ja
Izhodna moč 2W + 2W
Frekvenčni odziv 8Hz-19kHz
Stopnja hrupa ≤25dB(A)
Vnos 5V-1A
Utež Približno 1,35 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Sistem zvočnika
2.1 sistem
Barva
črna
Cached: Tue, 30 Apr 2024 02:20:42 GMT