Išči

Zvočniki 2.1 Edifier C2XD (črni)

ID: 20776889
143,37 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 161.29 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočniki 2.1 Edifier C2XD (črni)

 

Zvočniki Edifier C2XD

Zvočniki Edifier C2XD 2.1 so idealni za vse ljubitelje glasbe in za vse igričarje. Povežite jih z računalnikom in še več. Z neodvisnim ojačevalnikom in dodatnim 6½" nizkotoncem vam bo zagotovil kristalno čist zvok na najvišji ravni. Še več, njegova tehnologija Intelligent Distortion Correction učinkovito odpravlja popačenje zvoka – tudi pri visoki glasnosti. Priložen je tudi priročen daljinski upravljalnik nadzor.

Neodvisen ojačevalnik s skrbno premišljeno zasnovo

Ojačevalnik C2XD je neodvisna enota, tako da lahko prosto postavite svoje zvočnike in jih prilagodite svojim potrebam. Enota je opremljena z lahko berljivim LED zaslonom in avdio priključkom, ki omogoča priključitev slušalk. Velik, priročen gumb omogoča prilagajanje glasnosti. Nastavite lahko tudi visoke in nizke tone ter izberete vhod, kar vam omogoča, da uživate v odlični kakovosti zvoka in optimalni moči naprave.

Nizkotonec - odlična kakovost zvoka in izboljšani basi

Vključen nizkotonec ustvari RMS 35 vatov. Še več, vrata za bas refleks so bila nameščena na zadnji strani enote, tako da lahko zagotovi izboljšane, poglobljene nizke tone. V kombinaciji z vrhunskimi sateliti vam bo zagotovil čudovite naravne zvoke z bogatimi podrobnostmi.

Večnamenski daljinski upravljalnik - popoln nadzor zvoka v vaših rokah

Brezžični daljinski upravljalnik vam bo omogočil še udobnejše upravljanje vaših zvočnikov. Z njegovo uporabo boste pridobili skoraj neomejen nadzor nad zvokom. Na primer, lahko povečate ali zmanjšate glasnost, prilagodite visoke in nizke tone, izberete vhode, utišate napravo ali jo preklopite v stanje pripravljenosti. Vse je v tvojih rokah!

Združljiv z večino vaših naprav

Zvočniki C2XD izstopajo po svoji široki združljivosti. Opremljeni so z več 3,5 mm avdio vhodi – optični, RCA in pomožni. Z lahkoto jih lahko povežete s prenosnikom, računalnikom, MP3 predvajalnikom in celo igralno konzolo. Skoraj nič jih ne bo presenetilo – odlično bodo delovali z večino vaše opreme.

Adijo distorzija

S čim še zvočniki C2XD navdušujejo z odlično kakovostjo zvoka? K temu prispeva več dejavnikov. Patentirana tehnologija Intelligent Distortion Correction zagotavlja, da vas tudi pri glasnem poslušanju ne bosta motila neprijetno pokanje in žvižganje. Svilena membrana zagotavlja boljšo kakovost zvoka ter hitrejši in bolj tekoč odziv. Poleg tega leseno ohišje satelitov in nizkotonca izboljša zvok.

V škatli

  • Nizkotonec
  • Ojačevalnik
  • Satelit x2
  • Daljinec
  • 3,5 mm na RCA avdio povezovalni kabel
  • Avdio povezovalni kabel iz optičnih vlaken
  • Navodila za uporabo
Znamka Edifier
Model C2XD
Skupna izhodna moč R/L: RMS 9W x2; SW: RMS 35W
THD + N (stopnja testiranja) 10 %
Razmerje med signalom in šumom ≥85dBA
Frekvenčni razpon 55Hz-18KHz ( ±6dB)
Avdio vhod Optični, pomožni, RCA
Vhodna občutljivost R/L: 450mV±50mV; SW: 150mV±50mV
Prilagoditev Daljinski upravljalnik, avdio vhod, nastavitev nizkih in visokih tonov, gumbi za nadzor glasnosti in gumb na ojačevalniku
Zvočniška enota Bas enota: 6½" (166 mm), magnetno oklopljena, 4Ω;
Srednjetonska enota: 3" (78 mm), magnetno oklopljena, 4Ω;
Enota za visoke tone: ¾", magnetno oklopljena, 4Ω;
Dimenzije Ojačevalnik: 250x78x255 mm;
Satelit: 130x90x180 mm;
Globokotonec: 288x232x242 mm;
Neto teža 7,8 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Sistem zvočnika
2.1 sistem
Barva
črna
Cached: Thu, 02 May 2024 09:19:47 GMT