Išči

Zvočniki 2.1 Edifier X230 (črni)

ID: 20776885
86,94 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zvočniki 2.1 Edifier X230 (črni)

 

Edifier X230 2.1 zvočniki

Zvočniki Edifier X230 2.1 bodo odlična izbira za vsakega igričarja in več. Ponašajo se z izhodno močjo (RMS) 28 W in zagotavljajo odlično kakovost zvoka, kar vam omogoča, da se še bolj potopite v igro. Z njimi se lahko povežete tudi na 3 načine – preko AUX ali Line in porta ter brezžično prek Bluetootha. Omembe vredna je tudi barvita LED osvetlitev ozadja z do 6 različnimi učinki, med katerimi lahko izbirate. To je popoln dodatek k vašemu igralnemu prostoru!

Fantastična kakovost zvoka

Zagotovite si sanjsko raven potopitve in dvignite svojo igralno izkušnjo na novo raven. Zvočniki X230 so opremljeni z veliko 131-milimetrsko bas enoto in 60-milimetrskim magnetom. Imajo tudi digitalni ojačevalnik TAS5711 razreda D, ki zagotavlja večji dinamični razpon in širši frekvenčni odziv. Podpirajo tudi digitalno obdelavo signalov (DSP). Vse to zagotavlja neverjetno bogastvo podrobnosti in odlično ravnovesje visokih, srednjih in nizkih tonov.

Povezali jih boste na 3 načine

Zagotovite si svobodo svojih sanj. Zvočnike Edifier X230 lahko povežete na 3 načine – na primer preko Line in ali AUX priključka. Imate raje brezžično rešitev? Povežite svoje naprave prek Bluetooth 4.2 in uživajte v hitrem in stabilnem prenosu brez zamikov! Tako lahko z zvočniki med drugim seznanite svoj računalnik, prenosnik, tablico ali telefon. Izbira je vaša!

Enostavno in priročno upravljanje

Zvočniki X230 so uporabniku izjemno prijazni. Na vrhu globokotonca je majhna plošča z gumbi, ki omogočajo priročen dostop do najpomembnejših funkcij. Z njimi lahko ne samo vklapljate in izklapljate naprave, ampak tudi, na primer, prilagajate glasnost, spreminjate svetlobne učinke in sprožite Bluetooth seznanjanje. Izpostaviti velja tudi barvni indikator, ki vam bo posredoval informacijo o izbranem zvočnem viru. Na zadnji strani globokotonca je tudi gumb za nastavitev nizkih tonov.

6 svetlobnih učinkov na izbiro

Pustite se presenetiti ne le z visoko kakovostjo zvoka, ampak tudi z izvirno zasnovo X230. Tako nizkotonec kot zvočniki so opremljeni z barvito LED osvetlitvijo ozadja, ki vam bo omogočila večjo poglobljenost med igranjem in ustvarila edinstveno vzdušje v vaši igralni sobi. Na voljo vam je tudi do 6 svetlobnih učinkov, vključno z Red Alert ali Battlefield. Vsak od njih bo odlično deloval v različnih scenarijih.

Izboljšan dizajn

Nizkotonec X230 je opremljen s čvrstim ohišjem iz MDF-ja, ki vam v kombinaciji s skrbno premišljeno zasnovo omogoča uživanje v izboljšanem, globokem basu. Še več, priložene enote so izjemno vzdržljive in imajo eleganten, sodoben dizajn. Znotraj mrežastega pokrova nizkotonca in satelitskih zvočnikov je tudi posebna ikona, ki se popolnoma ujema z njihovo osvetlitvijo in jim daje še bolj zanimiv značaj.

V škatli

  • Nizkotonec
  • Satelitski zvočnik x2
  • Avdio kabel 3,5 mm
  • Navodila za uporabo
Znamka Edifier
Model X230
barva Črna
Skupna moč (vrh) Satelitski zvočniki: 14W + 14W;
Nizkotonec: 28 W;
Izhodna moč (RMS) Satelitski zvočniki (srednjetonski - visoki): 7W + 7W;
Nizkotonec: 14W;
Razmerje med signalom in šumom Satelitski zvočniki: ≥80dB (A);
Nizkotonec: ≥80dB;
Frekvenčni odziv Satelitski zvočniki: 210Hz - 18kHz;
Nizkotonec: 53Hz - 240Hz;
Skupno harmonično popačenje (THD) ≤7 %
Vhodna občutljivost Vhod vrstice:

R/L: 600±50mV;
SW: 300±20mV;

AUX:

R/L: 400±50mV;
SW: 200±20mV;

Bluetooth:

R/L: 400±50mFFS;
SW: 200±20mFFS;
Avdio vhod AUX, linijski vhod, Bluetooth
Delovanje Plošča z gumbi, gumb za nastavitev nizkih tonov
Subwoofer/bas enota 5" (131 mm)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Sistem zvočnika
2.1 sistem
Barva
črna
Cached: Tue, 30 Apr 2024 04:54:35 GMT