Išči
Big BangIzdelkiPisarna & poslovni prostoriPisarniški materialOstali pisarniški material10-delna nalepka za tablo, nalepke za začimbe, domače kozarce, steklenice, oznake Black 22x14 cm

10-delna nalepka za tablo, nalepke za začimbe, domače kozarce, steklenice, oznake Black 22x14 cm

ID: 21273241
Novo
6,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 26.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Te črne nalepke so primerne za označevanje različnih predmetov, kot so steklenice, pločevinke, posode ali za uporabo v umetniških in obrtnih projektih. Nalepke so vodoodporne in jih je mogoče enostavno obrisati za ponovno uporabo.

 

Več nalepk na list: Vsak list ima 10 nalepk na tabli, kar vam daje veliko nalepk za različne predmete, posode ali projekte. Zaradi priročne postavitve je označevanje preprosto in učinkovito.

PVC material proti prijemanju: te nalepke so izdelane iz materiala PVC proti prijemanju in jih je enostavno namestiti in odstraniti, ne da bi pustile lepljive ostanke.

Vodoodporen: PVC material je vodoodporen, kar zagotavlja, da vaše nalepke ostanejo nedotaknjene tudi v vlažnem ali mokrem okolju.

Širok spekter uporabe: te črne nalepke so primerne za vsako ravno površino in so popolne za označevanje pločevink, posod, datotek, kuhinjske posode, rokodelskih predmetov in še več.

 

Tehnični podatki:

Material: PVC samolepilni

Velikost 1: 22x14 cm

Velikost 2: 18,7x12 cm

Dolgotrajna temperaturna obstojnost: 30 (stopinj Celzija)

Razširitev: 5%

 

Paket vključuje:

10 listov z nalepkami za tablo (skupaj 100 nalepk)

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Thu, 18 Jul 2024 21:32:29 GMT