Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoPriprava mize10-delni koktajl set, barski set, shaker 750 ml - Nerjaveče jeklo Srebrna

10-delni koktajl set, barski set, shaker 750 ml - Nerjaveče jeklo Srebrna

ID: 21278517
Novo
35,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Bodite kralj bara s tem velikim setom za koktajle z različnimi dodatki za popolne pijače. Dvojni stresalnik, ki zadrži veliko. Navdušite goste na naslednji zabavi.

 

Pripravite popolne napitke: vse, kar potrebujete za popolne napitke – manjkajo le sestavine! To vključuje dvojni stresalnik za koktajle, žlico za pitje, cedilo za koktajle, 2 merilna kozarca, klešče za led, mešalnik in dva izliva.

Shaker za koktajle: Za res dobre pijače očitno potrebujete res dober shaker. Ta je dvojna in ima en del polnih 800 ml, drugi del pa 600 ml. Izdelana je iz trpežnega nerjavečega jekla, zato je manjša nevarnost, da se zlomi, če vam po nesreči pade na tla, kot podobne različice iz na primer stekla.

Žlička za pitje, cedilo za koktajle, merilna skodelica: žlička za pitje je dovolj dolga, da se lahko seže navzdol in meša shaker. Cedilo za koktajle je popolno za točenje pijače brez dodajanja ledu ali koščkov sadja. Ena merica vsebuje 15 in 30 ml. Druga pa ima 25 in 50 ml.

Mešalnik, klešče za led in nastavki: Mešalnik je kot nalašč za pridobivanje soka in okusa mete, jagodičevja, citrusov in drugega. Brisalo za led vam omogoča boljši oprijem na spolzkem ledu, nastavki/zamaški za kapljanje pa vam pomagajo pri boljšem doziranju likerja.Tehnični podatki:
Barva: srebrna
Material: Nerjaveče jekloPaket vključuje:

2 x deli stresalnika

1 x žlička za pitje

2 x mere

1 x cedilo za koktajle

1 x ledena ploščica

1 x blatnik

2 x kapalni pokrovčki

Cached: Fri, 12 Jul 2024 17:02:01 GMT