Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiDodatki za sesalnike10-delni komplet dodatkov za Dreame Bot D10 Plus/RLS3D/Z10 Pro/L10 Plus

10-delni komplet dodatkov za Dreame Bot D10 Plus/RLS3D/Z10 Pro/L10 Plus

ID: 21237187
25,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zagotavlja izvrstno in občutljivo obliko, ki brezhibno dopolnjuje originalno opremo. Naš izdelek je zasnovan za izboljšanje splošne estetike in funkcionalnosti.

 

Izvrsten in nežen dizajn: Zagotavlja izvrsten in nežen dizajn, ki brezhibno dopolnjuje originalno opremo. Naš izdelek je zasnovan za izboljšanje splošne estetike in funkcionalnosti.

Učinkovit HEPA filter: Opremljen s HEPA filtrom, ki pomaga zmanjšati vdor prahu in drugih delcev v zrak, ki ga dihate. Ta funkcija zagotavlja čistejše in bolj zdravo domače okolje.

Enostavna namestitev in vzdrževanje: dodatki in rezervni deli so zasnovani za enostavno namestitev in čiščenje brez potrebe po dodatnem orodju.

Čiščenje z dvojnim delovanjem: Naš robotski sesalnik je opremljen z visoko zmogljivo krpo za brisanje, ki deluje skupaj s funkcijo pometanja. Uživajte v udobju celovite izkušnje čiščenja, ki odstrani umazanijo, prah in madeže naenkrat.

 

Tehnični podatki :

Barva: večbarvna

Velikost: 40x8,9+15x4,9 cm

Material: ABS + tkanina iz vlaken + najlon + tkanina iz vlaken

 

Paket vključuje:

4x filtri

5 x krpa za brisanje

1 x ščetka za čiščenje

Cached: Thu, 18 Jul 2024 07:55:12 GMT