Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoShranjevanje & organizacija240 ml razpršilna steklenica za kuhinjsko olje, razpršilna steklenica za oljčno olje za cvrtnik, steklenica z razpršilnikom za olje White

240 ml razpršilna steklenica za kuhinjsko olje, razpršilna steklenica za oljčno olje za cvrtnik, steklenica z razpršilnikom za olje White

ID: 21276485
19,69 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 1.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
S svojim nadzorovanim sproščanjem olja in zmožnostjo enakomernega premazovanja vaše kuhinjske posode ali hrane ta razpršilec olja spodbuja bolj zdrav način življenja, saj vam omogoča uživanje v okusih vaših najljubših jedi brez odvečnega olja.

 

Enosekundna atomizacija: Izkusite hitro in učinkovito oljno mešenje z našo funkcijo enosekundne atomizacije. Fina meglica omogoča enakomerno porazdelitev, izboljša okus vaših jedi in hkrati zmanjša količino uporabljenega olja.

Natančen nadzor olja: Razpršilnik je opremljen z natančnim krmilnim mehanizmom, ki vam omogoča, da z vsakim razpršilom razpršite popolno količino olja. Uživajte v prednostih nadzorovanega vnosa olja za bolj zdravo kuhanje in zmanjšano porabo maščob.

Bolj zdrav življenjski slog: s svojim nadzorovanim sproščanjem olja in zmožnostjo enakomernega premazovanja vaše kuhinjske posode ali hrane ta razpršilec olja spodbuja bolj zdrav življenjski slog, saj vam omogoča, da uživate v okusih svojih najljubših jedi brez odvečnega olja.

Tehnični podatki :

Velikost: 6,5x20,8x0,8 cm

Material: ABS+PP+steklo

Paket vključuje:

1 x steklenica za olje

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Cached: Wed, 23 Oct 2024 09:50:14 GMT